Zanimljivosti

"SVAKU NOĆ LEŽEM U 2, USTAJEM U 07.20 I SVE POSTIŽEM": Jedna od najlepših srpskih voditeljki otkrila svoje tajne bračne rituale! (VIDEO)

"Da nema tih trenutaka, ne znam da li bismo fukcionisali ovako dobro već 15 godina."

06.05.2024 20:22

"SVAKU NOĆ LEŽEM U 2, USTAJEM U 07.20 I SVE POSTIŽEM": Jedna od najlepših srpskih voditeljki otkrila svoje tajne bračne rituale! (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

Voditeljka Aleksandra Gudelj (40) bila je jedna od omiljenih Loto devojaka, koja je mnogima donela sreću. Godinama je bila deo voditeljskog tima emisije "Exkluziv" na televiziji Prva, a već godinu dana na istoj televiziji vodi takmičarski kviz "Pobednik". Ona je i mama troje dece - Milijana (13), Damjana (9) i Emilije (5), a u supruga Veljka, sa kojim je već 15 godina, zaljubljena je kao prvog dana.

Za Srećnu Republiku otkrila je da njihove male porodične rituale ne bi propustila po cenu života. Nije pristalica teze da se suprotnosti privlače i često ističe kako je u suprugu našla svoju drugu idealnu polovinu. Ona je neko ko uživa u ljubavi i voli da bude sa partnerom 24h časa. Smatra da je upravo u tome tajna uspešnog braka.

Aleksandra ne bi mogla da funkcioniše ukoliko bi ona vodila jedan način života, a njen suprug drugi. Naglašava da razume svaku situaciju, budući da nismo svi isti, ali je ona neko ko želi da sve vreme ovoga sveta provede sa suprugom i decom. 

Ona obožava i da kuva, jede sve, ali je jedna retko aktivna mama koja je uvek u pokretu, pa na njoj sve uvek stoji kao saliveno. Njen dom je prepun dece, kućnih ljubimaca i dragih ljudi, a evo kako je isplanirala da provede Uskrs i šta joj je trenutno najveća želja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)