Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POZIRA U BIKINIJU I MOKROJ MAJICI PORED BAZENA: Otkrila tajnu svog brutalnog izgleda u sedmoj deceniji!

Evo kako je glumica postigla idealnu liniju.

24.04.2024 18:00

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POZIRA U BIKINIJU I MOKROJ MAJICI PORED BAZENA: Otkrila tajnu svog brutalnog izgleda u sedmoj deceniji!
ATA images

Glumica Lidija Vukićević (61) redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Iako je zagazila u sedmu deceniju, izgleda barem upola mlađe, a na liniji, licu bez bora i bujnoj kovrdžavoj kosi zavide joj i upola mlađe dame. 

Mnogi se slaži da glumica stari poput vina, pa je svakom godinom sve zanosnija. 

Lidija je nedavno ponovo izazvala veliku pažnju objavivši fotografiju na kojoj je, na radost svih fanova, u bikiniju. Ona pozira pored bazena u crnom donjem delu kupaćeg kostima, dok je gore obukla mokru crnu majicu kratkih rukava koju je vezala i podigla iznad struka u vidu topa. Da li je bila mokra ili je Lidija odlučila da se osveži - nikad nećemo znati. 

Tako je u prvi plan došao i njen ravan stomak. Nije izostao ni karmin i velike naočare za sunce crnog kockastog okvira, dok je uz polumokru loknastu kosu izgledala kao da je tek izašla iz frizerskog salona. 

instagram-vukiceviclidija

Lidija Vukićević

Lidija je pokazala da godine nisu prepreka da se osećate dobro u svom telu i da je zdrav životni stil ključ vitalnosti i mladolikog izgleda. Njeni pratioci kojih na Instagramu broji 258.000 nisu znali u šta pre da glidaju, duge vitke noge, bokove ili stomak. 

Vukićevićeva je poznata po tome što vodi računa o zdravlju i izgledu, a nedavno je otkrila da je vegetarijanka i da je promenom ishrane uspela da skine veliki broj kilograma. 

 

 

Dodala je da je ova promena ishrane rezultirala njenom većom energijom i pokretljivošću, a postigla je i željenu kilažu.

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala “Bolji život" - izjavila je ponosno ona nedavno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)