Zanimljivosti

U 44. DOBILA 4. DETE I BEZ BLAMA SE SKINULA U BIKINI: Dekolte je na izvolte, ova mama grmi kako izgleda! (FOTO)

Skoro se porodila, ali joj nije problem da pokaže kožu na plaži!

26.04.2024 19:15

U 44. DOBILA 4. DETE I BEZ BLAMA SE SKINULA U BIKINI: Dekolte je na izvolte, ova mama grmi kako izgleda! (FOTO)
Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan ponovo je zapalila društvene mreže svojom senzacionalnom pojavom! Nedavno je na svom Instagram profilu podelila vruću fotografiju sa svog egzotičnog odmora, gde je proslavljala svoj 45. rođendan u stilu.

Oduzela je dah svojim obožavateljima kada je pozirala u malenom Diorovom bikiniju, ističući svoje izvanredne obline i besprekoran ten. Ko bi rekao da je u 44. dobila četvrto dete? Mi ne. 

 

Ovaj izazovni kadar je bio dovoljan da zapali internet, sa pratiocima koji su munjevito reagovali u komentarima ispod fotografije. Njena hrabrost i samopouzdanje dobili su aplauz od obožavatelja širom sveta, koji su ostali zapanjeni njenom neverovatnom figurom i izgledom.

Ali tu nije bio kraj. Čak ni njen suprug, poznati muzičar Tra vis Berker, nije mogao da odoli a da ne izrazi svoje oduševljenje.

 

Naime, on je bio brz u tome da podeli svoje divljenje prema svojoj supruzi, ostavljajući slatki komentar ispod objave.

- 45 nikada nije izgledalo bolje, napisao je i nije bio jedini. 

- Da bar ja izgledam tako dobro nakon što rodim četvoro dece, napisala je jedna obožavateljka, ističući kako je Kardašijankina izvanredna figura zapanjujuća, a naravno, neko je odmah morao i da doda: 

- Volela bih da izgledam tako sada, iako nisam bila trudna nijednom, napisala je korisnica uz mnoštvo emotikona koji se smeju. 

Kortni Kardašijan je definitivno dokazala da je vešto balansiranje majčinstva i samopouzdanja moguće, inspirišući milione žena širom sveta svojim pozitivnim stavom i izuzetnim izgledom.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)