Zanimljivosti

SVE TURBULENCIJE KEJT I VILIJAMA: Ovi skandali su obeležili njihovu vezu i brak! (FOTO)

Od raskida do veridbe i bajkovitog venčanja, tračevi o navojnoj afri nisu poštedeli ni ovaj poznati kraljevski par.

24.04.2024 13:43

SVE TURBULENCIJE KEJT I VILIJAMA: Ovi skandali su obeležili njihovu vezu i brak! (FOTO)
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednjih meseci oči celog sveta uprte su u Kejt Midlton i njenog supruga princa Vilijama nakon što je ona saopštila da se bori sa rakom. Princeza Kejt Midtlon i princ Vilijam 29. aprila obeležiće 13 godišnjicu braka, ali će slavlje biti u senci dijagnoze kancera koju je princeza od Velsa dobila početkom godine nakon operacije stomaka. Ovaj težak period, kako se čini, dodatno je ojačao ljubav poznatog para.

Međutim, nije uvek sve išlo kao podmazano. Od upoznavanja pa do danas njihovu vezu, a kasnije i brak pratili su brojni skandali i turbulentni periodi. 

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Njihovu vezu, a kasnije i brak pratili su brojni tračevi

Turbulentna veza

Kejt i princ Vilijam su se upoznali davne 2001. tokom studija na Univerzitetu Sent Endruz.

- Kada sam prvi put sreo Kejt, znao sam da postoji nešto veoma posebno u vezi sa njom, i znao sam da postoji nešto što želim da istražim -  ispričao je mnogo godina kasnije Vilijam o prvom susretu sa Kejt.

Ona tvrdi da je pocrvenela kad su se upoznali i da je pobegla od stida. Međutim, ubrzo su se sprijateljili i postali jako bliski prijatelji. Njihovo prijateljstvo je preraslo u nešto više nakon Kejt zapala za oko princu nakon studentske modne revije. Ona se pojavila na pisti u potpuno providnoj haljini, a to je bila prekretnica u njihovoj vezi. 

Diplomirali su 2005. i tada su već uveliko bili u vezi. Prvo zvanično pojavljivanje sa kraljevskom porodicom, Kejt je imala 2006. kada je sa svojom porodicom prisustvovala Paradi suverena na Kraljevskoj vojnoj akademiji u Sandherstu, na kojoj se pojavio princ Vilijam. U trenutku kada su svi već videli Kejt kao suprugu britanskog prestolonaslednika, oni su iznenada raskinuli 2007. 

Kako su tada spekulisali mediji, buduća princeza se umorila od čekanja da je Vilijam zaprosi i sve češće su do nje dolazile glasine o njegovom švrljanju, pa je jednostavno presekla i ostavila ga. Ali, posle nekoliko meseci razdvojenosti usledilo je pomirenje, a o ovom teškom periodu govorila je i sama princeza od Velsa.

- U to vreme nisam bila baš srećna zbog toga, ali me je to učinilo jačom osobom. U takvim situacijama saznajete stvari o sebi koje možda niste znali, mislim da veza može prilično da vas zaokupi kada ste mlađi i zaista sam cenila to vreme za sebe koje sam imala tokom tih meseci prekida, iako nisam mislila na to vreme - govorila je princeza za britanske medije.

Tanjug/AP

Venčanje Kejt i Vilijama bilo je jedno od najglamuroznijih u istoriji

Međutim, upravo ovaj njen potez je naterao Vilijama da se presabere i ubrzo su se pomirili. U oktobru 2010. godine, princ Vilijam je zaprosio Kejt na odmoru u Keniji i to prstenom sa safirom koji je nosila njegova majka kad se verila.

Usledila je bajkovita svadba 29. aprila 2011. koja je prema nekim procenama koštala oko 34 miliona dolara, bez daha je pratilo više od 3 milijarde ljudi širom planete. Bilo je ovo jedno od najraskošnijih kraljevskih venčanja u istoriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ynet Fashion (@ynet_fashion)

 

Glasine o ljubavnici

Prve godine braka, barem kako se činilo, bile su prilično mirne za Kejt i Vilijama. Prvo dete, princa Džoržda dobili su 2013. godine, dve godine kasnije stigla je princeza Šarlot, a tri godine posle i princ Luis. Kejt je svakim danom postajala sve omiljenija među Britancima, pa se činilo da je konačno sve došlo na svoje mesto i da par uživa u raskošnom životu bez ikakvih trzavica. 

Ali, bračna idila nije dugo trajala. Tračevi kako princ Vilijam navodno ima ljubavnicu bile su sve glasnije, da bi sve eksplodiralo 2019. kada su španski mediji pisali o aferi princa sa udatom markizom Sarom Rouz Hanberi, koja je inače i bliska prijateljica njegove žene. 

Čitava priča je zataškana u Britaniji, da bi ove godine ponovo bila podgrejana nakon što se Kejt slikala sa decom bez burme, a venčani prsten ne nosi ni Vilijam. 

Profimedia

Princeza od Velsa je saopštila da ima rak što je bio novi udarac za kraljevsku porodicu

Usledilo je saopštenje princeze od Velsa da se bori sa rakom, što je bio novi udarac za kraljevsku porodicu. Tokom samog saopštenja Kejt je više puta ponovila da joj je suprug najveća uteha i podrška u teškim danima, kako da je ovim želela da stavi tačku na spekulacije oko njihovog braka. 

Bilo kako bilo, jedno je sigurno život unutar palate nije bajka što se po svemu sudeći odrazilo i na njeno zdravlje, a šta se tačno dešava između Kejt i Vilijama znaju samo oni, a teško da će ikad o tome javno progovoriti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)