Zanimljivosti

DRAGANA SE RAZVODI, A MALO KO ZNA DA JE KUMOVALA NAJKONTROVERZNIJEM BRAKU: Evo koga je venčala pevačica

O njihovoj ljubavi, ali i rastanku godinama se priča

26.03.2024 21:14

DRAGANA SE RAZVODI, A MALO KO ZNA DA JE KUMOVALA NAJKONTROVERZNIJEM BRAKU: Evo koga je venčala pevačica
Dragan Kadić

Vest da je jednom od najskladnijih brakova na estradi došao kraj, odjeknula je širom regiona. Pevačica Dragana Mirković stavila je tačku na višedesenijsku ljubav sa biznismenom Tonijem Bijelićem. U saopštenju za medije poručila je da je predala papire i da se ovim povodom neće više oglašavati.

Nakon ove vesti objavljene su brojne informacije koje su mogle naslutiti da u pevačicinom braku već neko vreme ne cvetaju ruže. Suze na njenom poslednjem koncertu u Areni nisu bile slučajne, emocije su je obuzele na bini dok joj se brak dug 24 godine srušio kao kula od karata. Toni je, prema pisanju domaćih medija već pronašao utehu u novoj devojci.

FOTO: ST/V. Lukić

Dragana Mirkovic objavila je da se razvodi od Tonija Bijelica

Čini se da Dragana Mirković ipak nije uspela da održi bračnu sreću kao ni njen kolega kojem je kumovala na venčanju, a o čijem razvodu i dan danas svi govore. Naime, malo ko znada je upravo Dragana bila venčana kuma Željku Šašiću na venčanju sa Sonjom Vuksanović. Pevačica i pevač su bili odlični prijatelji, a zajedno su snimili i veliki hit "Oči pune tuge" koji se i danas sluša.

Vladimir Lukić

Dragana je venčala Željka Šašića i Sonju

- Dragana je jedna divna žena, toliko je bila dobra da mi je išla na živce. Jednom, kad joj je bio rođendan, mi smo bili na nekoj turneji i svi smo hteli da nazdravimo s njom. Kupili smo šampanjac i ja joj kažem: „Sad sam te prevario, konačno si popila malo alkohola„, a ona kaže „A ne, ovo je sok od jabuke“. Bukvalno, žena bez mane. Ona pre neki dan ide u Australiju i Kanadu, a sad ušla u ovakav projekat, svaka joj čast. Dragana voli publiku kao familiju – govorio je svojevremeno Željko.

Podsetimo, Pevač Željko Šašić i Sonja Vuksanović razveli su se nakon deset godina braka. Iz nekadašnje ljubavi dobili su ćerku Sofiju koja je danas poznata influenserka. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)