Zanimljivosti

PROGOVORILA UDOVICA HJU HEFNERA: "Imala sam bolne plikove po glavi, ali mislila sam da je to normalno!" (FOTO)

Život u čuvenoj vili nije bio glamurozan niti lak kako što su mnogi mislili.

21.01.2024 21:00

PROGOVORILA UDOVICA HJU HEFNERA: "Imala sam bolne plikove po glavi, ali mislila sam da je to normalno!" (FOTO)
shutterstock.com

Za nekoliko dana biće objavljeni memoari Kristal Hefner (37) udovice Hju Hefnera pod nazivom "Samo reci dobre stvari: preživeti Plejboj i pronaći sebe". Kako je ona najavila za amričke medije u knjizi je najiskrenije govorila o životu kao supruge izdavača ovog poznatog časopisa.

Ona će u svojim memoarima otkriti sa kakvim su se teškim pravilia suočavale njegove devojke i šta je sve trebalo da poštuju. Kristal je odlučila da za Pipl otkrije zbog čega je stalno dobijala kritike od Hefnera.

Jedna od čestih zamerki sa kojom se stalno suočavala jesu njegove zamerke na izgled njne kose. Njen suprug, koji je umro u 91. godini, stalno ukazivao da je njena prirodna smeđa kosa postala tamna u korenu i da je vreme da je prefarba, prenosi Njujork post.

shutterstock.com

Zgodna plavuša je otkrila kako život u ozloglašenoj vili nije bio nimalo lak

 

To je značilo za ovu devojku da opet mora da poseti salon kako bi ostala platinasta plavuša. 

- Morala bih da izbelim kosu toliko da bi mi izgoreo skalp. Imala sam bolne plikove po glavi, ali iz nekog razloga sam mislila da je sve to normalno i da je to značilo da moram biti lepa u Hefnerovim očima- priznala je ona. 

Hefnerova je otkrila kako je životni stil u Plejboj Mansionu bio restriktivan za nju ali da su druge Plejboj zečice isto doživljavale u zloglasnoj vili.

Ni nokti nisu smeli da "štrče" jer kako je rekla, plejboj zečice su morale da budu savršeni, u neutralnoj boji i bez francuskog manikira. Hefnerova se u njegovu vilu uselila 2008. godine, kada je imala 21 godinu a venčali su se četiri godine kasnije.

 

 

Još jedna od njegovih bivših ljubavnica Izabela Sent Džejms pojavila se u dokumentarnom serijalu A&E 2022 pod nazivom "Tajne Plejboja". Ova 48-godišnjakinja postala je jedna od njegovih zvaničnih partnerki 2002. godine a zajedno su bili dve godine.

Izabela je tada bila svršeni student prava i sa 26 godina je morala, kako je otkrila, da se suoči sa strogim pravilima. Jedno od njih je bilo da su devojke iz vile morale da budu kod kući do 21 čas jer Hju nije želeo da one izlaze na zabavu bez njega. 

Ona je otkrila da je to proizilazilo iz Hjuovog straha da mu ne budu neverne što znači da bilo koji nivo intimnosti sa drugim muškarcima nije dozvoljavao i to pravilo je shvatao ozbiljno. Devojke nisu smele da se druže sa osobljem niti sa batlerima.

 

 

Bez obzira na prirodnu boju kose morale su da budu ofarbane u plavo, nisu smele da nose crveni karmin a svaka je nedeljno dobijala 1000 dolara za novu odeću.

Holi Medison(44) je još jedna od bivših cimerki Hefnerove udovice je otkrila za jedan podkast kako je svim devojkama bilo zabranjeno zabavljanje sa drugim muškarcima, kao i posedovanje svog stana. Iako je ona živela kod njega, otkrila je da su neke devojke imale sopstveni stan što su krile od svog "šefa" odnosno od Hju Hefnera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)