Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA NATAŠE BEKVALAC IZ 1996, SAD JE SVE JASNO: Jedan detalj je svima zapao za oko, svi se pitaju šta je s tim danas? (FOTO)

Popularna pevačica je na fotografiji koja se pojavila na Instagramu imala samo 16 godina, da li biste je prepoznali?

29.03.2023 12:19

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA NATAŠE BEKVALAC IZ 1996, SAD JE SVE JASNO: Jedan detalj je svima zapao za oko, svi se pitaju šta je s tim danas? (FOTO)
ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac (42) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa, a njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek do poslednjeg mesta popunjeni. Fanovi željno iščekuju nove hitove dok pevuše stare, a jednaku pažnju izaziva i njen ljubavni život. Nataša često i sama ume da se našali na račun svog neuspešnog ljubavnog života koji je kulminirao u čak tri razvoda. Kruna ljubavi sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem je ćerka Hana koja je uveliko tinejdžerka, dok iz kratkog braka sa Lukom Lazukićem ima ćerku Katju. 

Lepa Nata je konačno shvatila da joj za sreću ipak ne treba muškarac. Ona je sa svojim terapeutom dugo pričala na tu temu i najzad došla do zaključka da joj je sasvim dobro samoj.

- Sa svojim terapeutom sam razgovarala o tome da li je problem što se nakog dramatičnog razvoda ne upuštam u novu vezu. Međutim, ona mi je rekla da ne treba da se brinem, da je sa mnom sve u redu. Život bez jače polovine je fantastičan. Ja nikada nisam ni tragala za "polovinom", jer smatram sebe kompletnom i celom - rekla je Bekvalčeva za medije.

Natina fotografija iz daleke 1996. osvanula je juče na Instagramu. Pevačica je tada imala svega 16 godina, a već se dalo videti da će stasati u pravu lepoticu. Ona ima dugu smeđu kosu koju je rajfom podigla sa lica. Nosi naočare za vid i to dizajna koji je verovatno bio modni hit pre nepune 3 decenije. Farmerice na tregere je obukla dok sedi na podu, a ispod njih ima klasičnu belu majicu sa kratkim rukavima. 

Bekvalčeva pozira bez trunke šminke, ali osmeh je taj po kome je prepoznatljiva i danas, kao i savršeni zubi. Nokti su primetni i za njene godine možda neprikladni, a oni su veštački, dugi i četvrtasti, dok je na njima beli manikir. Nata u krilu drži knjigu, dok pored nje stoji gomila svesaka. Očigledno se u to vreme nije nadala da će slavu steći upravo pevanjem.

Mnogima su pak veliku pažnju privukle njene naočare, pa su se zapitali da li je pevačica u međuvremenu operisala dioptriju ili nosi sočiva budući da se retko kad može videti s naočarima, a i kada se to desi, ljudi uglavnom veruju kako je po sredi modni detalj. 

- Nataša Bekvalac 1996. godina - stoji u opisu fotografije.

Usledile su mnoge reakcije. 

- Uvek je bila lepa -

- Devojčurak -

- Prelepa od malih nogu -

- Smešne su joj jedino naočare -

- Još tada se videlo da će biti lepotica -

- Retka pevačica koji je ostala prepoznatljiva i koja može slobodno i da ne krije fotografije iz mlađih dana -

- Retka osoba koja je ostala bez gomile plastičnih operacija na licu u četrdesetim, možda malo nos i usta, ali vidi se da je to ona - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rajka

29.03.2023 12:48

Dežurna udavač.Nato uđi u zadrugu tamo prave fake venčanja pa da nam se udaš još koji put,a pri tome mazneš i koju iintu