Zanimljivosti

KUPILA JE IZGUBLJENI KOFER ZA 95 EVRA: Šok je usledio kad ga je otvorila i shvatila kakvo blago krije! (VIDEO)

Beki nije ni slutila šta se krije u prtljagu koji je prodala avio kompanija.

28.04.2024 15:40

KUPILA JE IZGUBLJENI KOFER ZA 95 EVRA: Šok je usledio kad ga je otvorila i shvatila kakvo blago krije! (VIDEO)
tiktok/printscreen/beckysbazaar

Beki Čorlton je štedljiva Britanka koja garderobu, ali sve što joj je potrebno kupuje na buvljaku, prodavnicama polovne robe ili u sekn hend radnjama. Na društvenim mrežama je prate milioni ljudi koji žele poput njen da uštede novac.

Beki se toliko izveštila da na buvljacima pronalazi neverovatne a jeftine stvari koje kasnije preprodaje preko svojih naloga na mreža i dodatno zarađuje. Kako piše britanski San Beki je za 95 evra kupila preko interneta nečiji davno izgubljeni kofer koje avio kompanije posle izvesnog perioda prodaju ukoliko se vlasnik ne javi.

 

 

Firmirana garderoba i torbica

Ni ne sliteći šta se nalazi Beki je kupila kofer umotan u crnu foliju kao zaštitu od oštećenja tokom putovanja, tako da nije mogla ni da nasluti šta se krije unutra. Kako je objasnila Beki, kofer je bio izgubljen na londonskom aerodromu Hitrou, a ona ga je kupila preko interneta.

Već kad je skinula crnu zaštinu foliju shvatila je da ispred sebe ima skup kofer, ali šok je usledio kad ga je pred kamerama svog telefona otvorila i zavirila unutra. Kofer je krio veliko blago kome se nije nadala.

-Otmeni brendirani kofer koji košta oko 350 evra. Mislim da je ovo dobar početak – rekla je Beki otvarajući nečiji izgubljeni prtljag.

Kofer je do vrha bio napunjem firmiranom garderobom mahom marke Tomi Hilfiger. Našla je par farmerki, šorc, crni grudnjak...

-Ovo je definitovno ženski kofer. Da vidimo šta još ima – rekla je ona preturajući po stvarima.

Beki nije krila iznenađenje u koferu je pronašla otmenu, firmiranu torbicu marke Ges koja je po njenoj proceni koštala nekoliko stotina evra.

-Ovakvom blagu se stvarno nisam nadala. Rizikovala sam i isplatilo se – rekla je zadovoljna Beki.

Njen post je imao više od 1,8 miliona pregleda, a usledili su i brojni kometari.

-Bila bih potpuno besna da avio kompanija proda moj kofer umesto da mi ga vrati.

-Ne mogu da verujem da tek tako prodaju izgubljeni prtljag umesto da se potrude da pronađu vlasnika.

-Zamislite da neko na mrežama prepozna svoj kofer, to bi bilo ludo – bili su samo neki od komentara na Bekin post, o čemu je pisao San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)