Zanimljivosti

NA GODIŠNJICU BRAKA KEJT I VILIJAMA OBJAVLJENA CRNA FOTOGRAFIJA: Fanovi u šoku nakon ove objave, koju poruku im šalju?

Najtužnija proslava ljubavi za kraljevski par.

29.04.2024 14:45

NA GODIŠNJICU BRAKA KEJT I VILIJAMA OBJAVLJENA CRNA FOTOGRAFIJA: Fanovi u šoku nakon ove objave, koju poruku im šalju?
FOTO: Chris Jackson/AP

Princeza i princ od Velsa Kejt Midlton i Vilijam danas obeležavaju 13. godišnjicu braka. Ova lepa prigoda došla je u teško vreme za celu porodicu. Ljubav poznatih supružnika posebno je na testu od kada je otkriveno da princeza ima rak i da je ušla u proces lečenja.

Čak i pored ove tužne simbolike broja 13, Kejt i Vilijam su pokazali da je njihov brak snažan. Naime, oni su na zvaničnom profilu na društvenim mrežama objavili dosad neviđenu fotografiju sa svog glamuroznog venčanja koje je pratio ceo svet.

Mladenci su na ovoj objavi nasmejani, puni entuzijazma za sve što im budućnost donosi. Fanovi su oduševljeni ovim oglašavanjem jer su nedeljama strepili za sudbinu voljene princeze.

Međutim, bilo je i onih koji su u komentarima prometili da je fotografija crno-bela te da je simbolika sumorna znajući da se Kejt bori za ozdravljenje.

- Zašto crno-bela fotografija?

- Šokirala sam se kad sam videla crnu boju, sluti na loše.

- Zar nije mogla biti neka veselija fotografija?

-Ne objavljuju se crno-bele fotografije sem ukoliko neko nije umro - samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, Kejt Midlton i princ Vilijam venčali su se pred gotovo 2.000 zvanica u opatiji i televizijskom i internet publikom koja se meri u stotinama miliona, a neke procene govore i dve milijarde ljudi. Duhovni lider Engleske crkve, arhiepiskop Kenterberijski Roan Vilijams proglasio je par zvanično venčanim.

Princ Vilijam i njegova mlada Kejt Midlton, poljubili su se dva puta na balkonu Bakingemske palate. Praćeni budnim pogledima hiljada okupljenih, mladi par pojavio se na balkonu uz pratnju kraljevske porodice i porodice Kejt Midlton. Vilijam i Kejt su se poljubili dva puta, prvi put kratko. Iznad Bakingemske palate, avioni kraljevskog vazduhoplovstva preleteli su okupljene.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)