Zanimljivosti MILENA POPOVIĆ NIKAD IZAZOVNIJA: Raskopčala sako pa usijala mreže svojim prirodnim bujnim oblinama, stranci odlepili na našu lepoticu (FOTO) 09:35
Lice BILA JE PRELEPA, A ONDA SE NAVUKLA NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sada je neprepoznatljiva, od njene lepote nije ostalo ništa, komentari se samo nižu (VIDEO) 13:01
Brak i veze O KUKAVIČKOM POTEZU OVOG MUŽA BRUJI INTERNET: Plamen je buknuo iz tiganja a on je poskočio i pobegao glavom bez obzira ne mareći za ženu! (FOTO+VIDEO) 13:01
Brak i veze "TI ĆEŠ SE UDATI ZA MENE": Ovakvu prosidbu nikad niste videli, buduća mlada od šoka pala na kolena (FOTO+VIDEO) 11:01
Brak i veze UMESTO ČESTITKI IZJAVILI JOJ SAUČEŠĆE: Mlada je isplanirala svoj najlepši dan i od gostiju je imala samo jedan zahtev, nije ni slutila šta će se desiti(VIDEO) 22:00
Ispovesti VEROVAO JE DA JE ONA ŽENA NJEGOVIH SNOVA: Jedan poziv iz inostranstva sve je promenio, ali to je tek bio početak agonije u kojoj se našao 21:02
Brak i veze GOSTI SU ZGRANUTO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece zadigla je vančanicu i potpuno izgubila kontrolu pa se pravdala da je bila pijana (FOTO+VIDEO) 11:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 21:00
Roditeljstvo NIJE IMALA KOME DA OSTAVI DECU, A BIO JOJ JE PREKO POTREBAN SAN: Ova mama došla je na genijalnu ideju koja je oduševila roditelje (FOTO+VIDEO) 17:00
Roditeljstvo DEČAK JE PO HODNICIMA TRAŽIO MAMU NA DAN NJENE SVADBE: Upitala ga je samo jednu stvar i onda je usledilo more suza (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti KONOBAR JE STAVIO ROĐENDANSKI KOLAČ SA VATROMETOM ISPRED GOSTA: Nastala je drama, čovek se uhvatio za srce, snimak pregledan tri miliona puta! (FOTO+VIDEO) 12:00
Zanimljivosti ODVELA JE ĆERKICU U DINO PARK, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Žena je vrišteći trčala ka ulazu i vukla dete po podu, sve se odvilo u trenu (FOTO+VIDEO) 11:02