Ispovesti KUM JE PREUZEO GLAVNU REČ NA NJENOM VENČANJU: "Tokom zdravice slučajno je otkrio dugo čuvanu tajnu moga muža, a ja sam stajala zaleđena od šoka!" 09:05
Roditeljstvo "Mama, postaću otac izvini nisam pazio!": Kad je saznao da će dobiti bebu odmah je pozvao majku, o njenoj reakciji priča ceo Balkan (FOTO) 18:02
Strast ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE POSLE PET GODINA SAZNAO ZA ŽENINU TAJNU: U žestokog svađi izgovorila je reči posle kojih je zanemela, a njemu je istina pukla pred očima 19:02
Zanimljivosti SVI GOVORE O PROMAŠAJU MARIJANE MATEUS: Dizajnerka uradila nešto što je strogo zabranjeno pa se osramotila (FOTO) 18:00
Ispovesti "PITAO SAM JE DA LI JOJ JE PROBLEM ŠTO IMAM 17 GODINA": Mladića je zavela starija devojka, a onda je morao da zatraži pomoć stručnog lica (FOTO) 19:59
Ispovesti PACIJENTI SU U ŠOKU KAD ČUJU KOLIKO OVA DOKTORKA IMA GODINA: "Svi me pitaju da li me je mama povela na posao"(VIDEO) 17:00
Roditeljstvo "MAJKE NE BI SMELE PRED DECOM DA DOJE NOVOROĐENČE ": Snimci mališana koji pokušavaju da nahrane bebu izazvali su brojne komentare u javnosti! (FOTO+VIDEO) 12:57
Zanimljivosti ZUB JOJ JE ISPAO DOK SE ŠMINKALA ZA ŽURKU, NIJE IMALA VREMENA PA GA JE ZALEPILA SUPERLEPKOM: Mislila je kako joj je trik uspešan, a onda je otišla kod zubara i tek je usledila drama (VIDEO) 17:00
Zanimljivosti MILENA POPOVIĆ NIKAD IZAZOVNIJA: Raskopčala sako pa usijala mreže svojim prirodnim bujnim oblinama, stranci odlepili na našu lepoticu (FOTO) 07:35
Lice BILA JE PRELEPA, A ONDA SE NAVUKLA NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sada je neprepoznatljiva, od njene lepote nije ostalo ništa, komentari se samo nižu (VIDEO) 11:01
Brak i veze O KUKAVIČKOM POTEZU OVOG MUŽA BRUJI INTERNET: Plamen je buknuo iz tiganja a on je poskočio i pobegao glavom bez obzira ne mareći za ženu! (FOTO+VIDEO) 11:01
Brak i veze "TI ĆEŠ SE UDATI ZA MENE": Ovakvu prosidbu nikad niste videli, buduća mlada od šoka pala na kolena (FOTO+VIDEO) 09:01