Ispovesti POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA DEČKOM UTEHU JE POTRAŽILA U ALKOHOLU: "Gorko sam se pokajala, molim boga da on ne sazna šta sam uradila!" 22:00
Ispovesti SA 17 GODINA OŽENIO JE UDOVICU STARIJU OD NJEGA 54 GODINE: "Mnogi su sumnjali u našu ljubav, ali svakog dana joj pokazujem koliko je volim!" (VIDEO) 21:00
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 21:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 20:05
Ispovesti KUM JE PREUZEO GLAVNU REČ NA NJENOM VENČANJU: "Tokom zdravice slučajno je otkrio dugo čuvanu tajnu moga muža, a ja sam stajala zaleđena od šoka!" 11:05
Roditeljstvo "Mama, postaću otac izvini nisam pazio!": Kad je saznao da će dobiti bebu odmah je pozvao majku, o njenoj reakciji priča ceo Balkan (FOTO) 20:02
Strast ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE POSLE PET GODINA SAZNAO ZA ŽENINU TAJNU: U žestokog svađi izgovorila je reči posle kojih je zanemela, a njemu je istina pukla pred očima 21:02
Zanimljivosti SVI GOVORE O PROMAŠAJU MARIJANE MATEUS: Dizajnerka uradila nešto što je strogo zabranjeno pa se osramotila (FOTO) 20:00
Ispovesti "PITAO SAM JE DA LI JOJ JE PROBLEM ŠTO IMAM 17 GODINA": Mladića je zavela starija devojka, a onda je morao da zatraži pomoć stručnog lica (FOTO) 21:59
Ispovesti PACIJENTI SU U ŠOKU KAD ČUJU KOLIKO OVA DOKTORKA IMA GODINA: "Svi me pitaju da li me je mama povela na posao"(VIDEO) 19:00
Roditeljstvo "MAJKE NE BI SMELE PRED DECOM DA DOJE NOVOROĐENČE ": Snimci mališana koji pokušavaju da nahrane bebu izazvali su brojne komentare u javnosti! (FOTO+VIDEO) 14:57
Zanimljivosti ZUB JOJ JE ISPAO DOK SE ŠMINKALA ZA ŽURKU, NIJE IMALA VREMENA PA GA JE ZALEPILA SUPERLEPKOM: Mislila je kako joj je trik uspešan, a onda je otišla kod zubara i tek je usledila drama (VIDEO) 19:00