Zanimljivosti NA OVU SLIKU SE ČEKALO MESECIMA: Milena Popović podržala čoveka koga voli, komentari se samo nižu (FOTO) 10:55
Brak i veze SVI U KAFIĆU GLEDALI SU SAMO U NJEGOVA LEĐA: Poruka je bila jasna, a mnogi su se pitali šta je skrivio kada mora da nosi ovakvu majicu! (VIDEO) 17:00
Telo OBRAČUN DVE DEVOJKE U LIFTU UZDRMAO INTERNET: Pohvalila se bujnim grudima, a onda se brže bolje pokrila posle poteza suparnice! (FOTO+VIDEO) 11:01
Zanimljivosti PLJUNUO JE U LICE DEVOJCI NE SLUTEĆI KAKAV PAKAO GA ČEKA: Njena osveta bila je surova, 15 godina mu je zagorčavala život na svakom koraku! (FOTO+VIDEO) 10:00
Zanimljivosti MISICA JE IZAŠLA NA SCENU, A ONDA JE USLEDIO NEZAPAMĆENI SKANDAL: Ljudi nisu mogli da veruju šta gledaju, nagradili su je aplauzom! (FOTO+VIDEO) 14:40
Ostali ljubimci ČOVEK JE NARUČIO PICU I DOK SE OKRENUO RUČAK MU JE NESTAO: Sve se odigralo u sekundi dok je on zapanjeno gledao za lopovom potpuno bespomoćan! (FOTO+VIDEO) 09:00
Roditeljstvo POZVANA JE NA ŽURKU POVODOM OTKRIVANJA POLA BEBE, ALI OVOME SE NIJE NADALA: "Piše da pokloni nisu potrebni, ali jedan detalj je sulud!" 16:01
Zanimljivosti ŽENA NARUČILA VEGANSKU SALATU A USLEDIO JE ŠOK: Zapanjeno je gledala u tanjir ne verujući šta su joj poslužili, a tek kad vidite bezobrazno aranžiranje jela! (VIDEO) 15:00
Ispovesti POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA DEČKOM UTEHU JE POTRAŽILA U ALKOHOLU: "Gorko sam se pokajala, molim boga da on ne sazna šta sam uradila!" 20:00
Ispovesti SA 17 GODINA OŽENIO JE UDOVICU STARIJU OD NJEGA 54 GODINE: "Mnogi su sumnjali u našu ljubav, ali svakog dana joj pokazujem koliko je volim!" (VIDEO) 19:00
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 19:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 18:05