Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 20:50
Dete "OVAJ DEČAK IMA PORUKU S NEBA": Doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a sada tvrdi da zna šta čeka sve ljude! 20:10
Zanimljivosti TAMARA VUČIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU OD KOJE SU SE MREŽE USIJALE: Ređaju se komentari, ljudi ne mogu da veruju svojim očima! (FOTO) 20:00
Vesti IMALA JE POSLOVNI SASTANAK, A ONDA SE MUŽ POJAVIO U KADRU: Vrisnula je od šoka kad je shvatila da je go, ali tek onda je nastao haos! (VIDEO) 19:30
Vesti OVA ŽENA JE BILA NAJSTARIJA AMERIKANKA: Živela je 115 godina, a pred kraj je otkrila tajnu dugovečnosti! (VIDEO) 18:45
Odrasli 3 SIMPTOMA ŠLOGA KOJI SE JAVLJAJU TAČNO 7 DANA PRE UDARA: Jedan se oseća u grudima, evo šta morate hitno uraditi u tom slučaju! 18:30
Roditeljstvo OVA ŽENA JE POKAZALA TUDNIČKI STOMAK I SVIMA SU VILICE PALE! Ređaju se komentari: "Pa to je četvorosoban stan!" (VIDEO) 18:15
Foto dana Voditeljka Ešli Roberts pokazala je savršen jesenji stajling upotpunjen belim čarapama. 17:40
Citat dana Kada bih mogao život ponovo da proživim, pokušao bih u sledećem da napravim više grešaka. Ne bih se trudio da budem savršen, opustio bih se. 17:35
Brak i veze "UDALA SAM SE ZA SINA"! Ova priča izaziva jezu: Ona tvrdi da ne mogu da žive jedno bez drugog, a reagovale su i vlasti! (FOTO) 16:40
Brak i veze ŠOK NA SVADBI: MLADOŽENJA I MLADA SE POTUKLI, a onda je usledilo nešto još dramatičnije! Gosti u čudu posmatrali ono što im se odvijalo pred očima! (VIDEO) 14:45