Zanimljivosti MANEKENKA SE PRED SVIMA SKINULA I POKAZALA OD ČEGA BOLUJE: Kada je raskopčala bundu, ljudi su u šoku posmatrali (FOTO) 11:20
Vesti RADIO JE NA VISINI KADA JE PODLOGA POČELA DA SE LJULJA: Ubrzo se desio sunovrat, svi u čudu gledali šta je doživeo ovaj čovek! 10:40
Horoskop ARAPSKI HOROSKOP OTKRIVA: ZORA SREĆE SVIĆE U NOVEMBRU ZA 6 ZNAKOVA: Otkrivamo kome se smeši direktorska fotelja, kome more novca, a ko će pronaći ljubav života! 10:01
Zanimljivosti SLAVNA MANEKENKA OSTALA TRUDNA SA 44 GODINE - lekari je upozorili! Žizel mora da se pazi OVOGA 09:31
Jela sa mesom POHOVANE PALAČINKE - spolja hrskave, a unutra sočne: Probajte ih uz ove sastojke i nećete pogrešiti 09:01
Ispovesti DECA SU MI OTVORENO REKLA DA NE ŽELE DA BRINU O MENI: Da li ću i pored troje njih završiti sama, da nema ko da mi da čašu vode? 08:30
Prirodom do zdravlja JEDINO KINESKINJE ZNAJU KAKO DA ZAUSTAVE STARENJE! Tajna je u jednom napitku! 07:50
Odrasli NIKAD NE STAVLJAJTE NOGE NA STOČIĆ ISPRED TELEVIZORA: Ako ovo radite, odmah prestanite, niste ni svesni koliko je opasno! 07:10
Zanimljivosti O OVOJ RIJANINOJ FOTOGRAFIJI SA DECOM BRUJI CEO SVET! Od cene pidžama koje nose zavrteće vam se u glavi! (FOTO) 23:45
Ispovesti ŽENA MU JE POSLE SAMO 4 DANA TRAŽILA RAZVOD: "Mislio sam da se šali, a onda je istina izbila na videlo!" 23:01
Dijeta DEDA (94) JE POSTIO DUŽE OD 50 GODINA: Uglavnom kozumirao samo sokove i supu, a evo šta mu se dogodilo! (FOTO) 22:10
Ispovesti IZAŠLA SAM SA 50 MOMAKA DOK NISAM NAŠLA ONO ŠTO SAM TRAŽILA: A sada mi kod njega smeta JEDNO 21:30