Zanimljivosti NAJLEPŠA SRPSKA VODITELJKA MOĆNOM HALJINOM SVIMA ZADALA DOMAĆI ZADATAK: Zauzela izazovnu pozu, a kada se savila svima popadale vilice! (FOTO) 19:50
Odrasli DR KAMENOV UPOZORAVA: POGLEDAJTE DLANOVE I VRHOVE PRSTIJU, ovo je prvi znak da ste u opasnosti! A evo kako ćete prepoznati osobu propalog imuniteta - hitno izbacite kravlje mleko! 19:30
Odrasli 4 SIGURNA ZNAKA DA JE VAŠE TELO PUNO TOKSINA: Jedan se drastično pogoršava ujutru, a ako ne pomaže ni higijena - jetra je na ivici kolapsa! 19:05
Vesti IMALA JE SAMO 27 GODINA I POSLE TROJE DECE SAZNALA DA JE PONOVO TRUDNA: Došla je u kliniku da abortira i gušila se u suzama - a onda joj je prišao ON i ugledala je tu fotografiju... 18:45
Ispovesti KAKO SAM IZGUBIO NEVINOST?! Brat mi je još u osnovnoj školi govorio da je kod žena jedino bitno kakve su u krevetu, a kad sam upoznao buduću ženu - usledio je ŠOK! 18:10
Odrasli VIDEO U KOM JE OVA DEVOJKA OTKRILA SIMPTOM RAKA POGLEDALO JE VIŠE OD 2,4 MILIONA LJUDI! Svi su u neverici šta je osećala 10 godina pre dijagnoze! (VIDEO) 17:25
Citat dana Previše ljubavi nikad ne razmazi decu. Deca postaju razmažena kada poklonima menjate svoje prisustvo. 17:18
Odrasli ZNAM DA GA PIJETE SVAKODNEVNO, ALI TO JE OTROV, upozorava kardiolog Borović: Evo kako omiljeni srpski napitak razara organizam, u ovom obliku je poguban! 16:46
Zanimljivosti VERILA SE, PA OBUKLA HALJINU ZA KOJU MALO KO IMA HRABROSTI - pertle jedva pridržavaju grudi, a još dunuo vetar! Dimitrovska pokazala šta ima! (FOTO) 16:45
Roditeljstvo BLIZANCI SU ROĐENI PRE TERMINA - jedan se oporavio, ali drugi je bio kritično! Dok su ga gledali u inkubatoru i lili suze, roditelji doneli šok-odluku, zdravu bebu vratili unutra! (FOTO) 16:01
Brak i veze MARIJA SE DVAPUT UDAVALA, ALI DO 51. GODINE NIJE BILA INTIMNA: Svi muškarci su me odbijali zbog jednog frapantnog razloga 15:20
Zanimljivosti PRETVORILA SE U ŽIVI KOSTUR - POTRESNE FOTOGRAFIJE VELIKE SVETSKE ZVEZDE! Izašla je na ulicu, ljudi zanenemeli - za sve je kriv kontroverzni lek! (FOTO) 13:40