Zanimljivosti KRALJICA NEPRIMERENO OBUČENA USRED VATIKANA - SVI JE U ŠOKU GLEDALI: Opako prekršila 3 pravila oblačenja na inauguraciji pape, ovo izdanje dugo će se pamtiti!i 14:26
Ispovesti UŠLA MI JE U KUĆU, KUVALE SMO ZAJEDNO AJVAR, PILE KAFU, PRIČALE O DECI: A onda sam na pijaci čula šta pričaju o mom Siniši - celo selo mi se smeje! 13:30
Foto dana Kim Kardašijan u topu od 8.600 dolara - Iako izgleda kao da je napravljen od kovrdžave kose, ovaj Pradin komad odeće sačinjen je od sitnih cvetića od organze. 13:19
Zanimljivosti MELANIJA OVO NIKADA NE BI OBULA - svi pričaju o stajlingu druge dame Amerike na inauguraciji pape Lava XIV! Da li je ovo dostojno Vatikana? (FOTO) 12:55
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO ALEKSANDRI RADOVIĆ, KAKO JE OVO MOGUĆE? Ljudi u neverici trljaju oči zbog transformacije poznate pevačice! (FOTO) 12:20
Zanimljivosti BJANKA SENSORI IZAŠLA NA PIJACU - KAD JU JE PRODAVAC POGLEDAO U GRUDI, OSTAO JE PARALISAN! Pogledajte kako je supruga Kanjea Vesta izašla na ulicu - NOVI ŠOK! (FOTO) 11:52
Kuce TOKOM BOMBARDOVANJA OVAJ PAS JE PRONAĐEN ISPOD RUŠEVINA: Ono što je počeo da radi i danas zapanjuje svetske naučnike! (FOTO) 10:20
Prirodom do zdravlja KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI ČISTAČ JETRE - ima samo 2 sastojka! Topi i masnoće i snižava šećer u krvi! 09:40
Horoskop 4 NAJNEUREDNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA - VEROVATNO NIKADA NEĆETE POŽELETI DA IM UĐETE U SOBU: Oni se najbolje snalaze u haosu, teško ih je trpeti! 09:01
Moda TRPELA JE ZASTRAŠUJUĆE MALTRETIRANJE, A SADA JE ZVEZDA CRVENOG TEPIHA! Pojavila se bez kose na Kanskom festivalu i privukla sve poglede! (FOTO) 08:27
Ispovesti LEGLA SAM PORED DEČKA, A ONDA ME JE NEČIM UBOO U LEĐA - kada sam shvatila o čemu je reč nije mi bilo dobro: Nastrano, ali sam na kraju pristala! 08:01
Slatkiši RECEPT ZA KROFNE OD SAMO 2 NAMIRNICE - nisu vam potrebna ni jaja, ni mleko! Ključna sastojak mnoge iznenadi! 08:01