Tetka Saveta KNEDLE VAM ISPADNU GNJECAVE ILI SE RASPADAJU? Ovu grešku prave skoro sve domaćice, ključan je izbor ove namirnice! 16:45
Foto dana Kraljica Leticija otvarila je 84. Sajam knjiga u parku Retiro u Madridu, i ovog puta se pojavila savršeno obučena, a odabrala je lepršavu letnju haljinu 16:14
Odrasli MUŠKARAC JE DOŠAO U BOLNICU SA NESNOSNIM BOLOVIMA U STOMAKU I GROZNICOM: Slučaj se pretvorio u medicinsku misteriju koja je šokirala čak i iskusne lekare! 16:01
Roditeljstvo JA SAM BABICA U NEMAČKOJ, A OVO JE NAJGORE IME ZA BEBU: Ljudi zgranuti, roditeljima su poručili samo jedno! 15:15
Ispovesti NA MEDENI MESEC SAM OTIŠLA SA DRUGIM MUŠKARCEM, TO JE BILA NAJBOLJA ODLUKA U MOM ŽIVOTU: Evo zašto svi govore o ovom snimku (VIDEO) 14:30
Lice OSTAJU VAM TRAGOVI OD CRVENOG KARMINA NA ZUBIMA? Zaboravite na ovaj problem uz jednostavan trik koji uvek uspeva! (VIDEO) 13:45
Odrasli JA SAM KARDIOHIRURG 40 GODINA, OVIH 7 PRAVILA SE PRODRŽAVAM: Svakodnevne navike koje čuvaju krvne sudove i produžavaju život! 13:01
Vesti MESAR OTKRIO JEDINI PRAVILAN NAČIN ZA ČUVANJE MLEVENOG MESA: Dva miliona ljudi u čudu, ovo nikome nije palo na pamet! (VIDEO) 12:20
Vesti OVO SIGURNO NISTE ZNALI - ČEMU SLUŽE LINIJE NA PEŠKIRIMA: Važnije su nego što mislite, nemaju nikakve veze sa izgledom! 11:40
Kuce TRUDNICA JE MIRNO SPAVALA KAD JE PAS SKOČIO NA NJU: Lajao je, vukao pokrivač - drama je usledila kad je shvatila šta se dešava! 11:11
Vesti TINEJDŽER SE PROBUDIO IZ ANESTEZIJE POSLE OPERACIJE I ŠOKIRAO LEKARE: Nije mogao da progovori ni reč maternjeg jezika, sve je zaboravio! 11:01