Odrasli AKO IDETE U KREVET TOKOM "ZLATNOG SATA", TO MOŽE DA VAM SPASE ŽIVOT! Rizik od srčanih problema raste ako zaspite pre ili posle ovog idealnog vremena! 09:45
Odrasli NAUČNICI KONAČNO OBJASNILI ZAŠTO NAM SE U ZRELIM GODINAMA SKUPLJA SALO NA STOMAKU: Prvi put otkriven pravi "okidač" gojaznost - ne, nije lenjost u pitanju! 09:40
Horoskop OVO JE NAJTUŽNIJI ZNAK HOROSKOPA, SAM SEBE POTKOPAVA: Svaku kritiku, pa i dobronamernu, doživljava kao poraz! 09:01
Test ličnosti TROSTRUKI IZAZOV, SAMO 1 ODSTO LJUDI MOŽE DA NAĐE JEDINOG RAZLIČITOG SMAJLIJA ZA 13 SEKUNDI: Pravi test vaše koncentracije (FOTO) 08:30
Jela sa mesom SOČNE KRMENADLE U LOVAČKOM SOSU: Kafanski način pripreme za neodoljivo jelo u umaku! 08:02
Tetka Saveta MOĆNA KOMBINACIJA DVA NEOBIČNA SASTOJKA DAJE SUPER SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE: Kamenac i najgore mrlje nestaju za 15 sekundi! 07:20
Strast EVO ŠTA MUŠKARCI GLEDAJU NA ŽENI TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Bićete zapanjeni i - ne, nisu u pitanju obline (FOTO) 21:55
Strast VOLITE ODNOSE ZA JEDNU NOĆ, EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA: Ako često upražnjavate ovu vrstu intimnosti to može da ukazuje na ove PROBLEME! 21:10
Vesti JA SAM MAMIN SIN I NE STIDIM SE TOGA: Srđan iz Vranja iskren do koske:"Moja žena mora da radi sve što joj se kaže!" 20:20
Brak i veze ZALJUBLJENE STE DO UŠIJU I SVE BISTE URADILE ZA SVOG MUŠKARCA! Žena koja drži do sebe ovih 5 stvari ne radi za partnera – ma koliko ga volela! 19:40
Vesti EKSPERT IZAZVAO HAOS NA INTERNETU, TVRDI DA CEO ŽIVOT POGREŠNO PIJEMO PIVO! Ove dve NEOPROSTIVE greške svi prave! 18:10