Dete ZATEKLA SAM ĆERKICU U PODLIVIMA I MODRICAMA: Lekari su me optužili da je zlostavljam, a onda smo svi saznali zapanjujuću ISTINU! 18:01
Odrasli ODLUČILA JE DA ODSTRANI OBE DOJKE KAKO BI SPREČILA BOLEST: Sada deli fotografije gde je potpuno NAGA - ljudi u neverici (FOTO) 22:41
Vesti OTIŠLA JE NA ABORTUS I LILA SUZE, a onda joj je iz torbice ispalo nešto na pod! Kada je videla šta piše na kartici, zanemela je, pa vrisnula, sve joj je bilo jasno! (FOTO) 11:55
Roditeljstvo NAPISALA SAM PRAVILA ZA GOSTE KOJI DOLAZE DA VIDE MOJU BEBU: Majka i sestra otad ne pričaju sa mnom! 20:20
Vesti MOJA ĆERKA JE NESTALA PRE 7 GODINA: Primili smo poziv i potrčali u bolnicu, saznali smo šta joj se stvarno desilo... 07:51
Brak i veze UHVATILA SAM MUŽA USRED ODNOSA S MOJOM MAJKOM: Treba da se porodim za 3 meseca, a onda je usledio novi šok! 00:01
Odrasli BROJ SLUČAJEVA AUTIZMA SE UTROSTRUČIO, UZROK SE NALAZI I U STVARI KOJU KORISTIMO SVAKODNEVNO: Evo koja deca su najugroženija 15:55
Brak i veze UHVATIO JE SUPRUGU USRED AKCIJE S NJEGOVIM BRATOM i to na zadnjem sedištu automobila! A ono što je radila njihova majka je NADREALNO! 13:26
Vesti DEČAKA I MAMU JE UDARIO AUTO - od siline su leteli i sve je snimljeno: Onda je mališan prišao vozaču i uradio nešto neverovatno 12:26
Roditeljstvo IMA 6 DECE, ŽIVE OD SOCIJALNE POMOĆI I NEMA DOVOLJNO NOVCA ZA HRANU: Šok je usledio kad je pokazala kako oblači bebu! (FOTO) 21:30
Roditeljstvo OVAJ VIDEO JE POGLEDAN 1,6 MILIONA PUTA: Majka je došla kod ćerke, ne sluteći šta je čeka, videla je šta ona drži u ruci i skamenila se, a onda zavrištala! (VIDEO) 15:35
Brak i veze SPAVAO SAM SA MAJKOM MOG NAJBOLJEG DRUGA: Budim se u znoju svake noći kad se setim šta se dogodilo u garaži! 17:30