Vesti ZAMENILI SU IH NA ROĐENJU U BOLNICI i 60 godina kasnije dogodilo se nešto strašno: Saznale su jezivu ISTINU! 12:05
Vesti KADA JE VIDELA SVOJU BEBU - mama Elena se srušila: Rođena sa retkim deformitetom lica, danas je njena transformacija ŠOK 21:20
Odrasli DOK JE SEDELA ZA STOLOM U RESTORANU NEŠTO JE DOLETELO I UDARILO PRAVO U NJU: Nastala je vriska, stolovi su popadali, devojčicu su jedva pronašli! 14:45
Ispovesti SELA SAM PORED STRANCA U BIOSKOPU - sve je počelo stiskanjem noge uz njegovu: Pred svima sam spustila ruku i uradila nešto što nikada dosad nisam! 23:05
Vesti SUPRUGA JE PRIŠLA DA MU POKAŽE NEŠTO, A KAD SE UDALJILA - zaledio se OD STRAHA: Nešto "njeno" je osetio i dalje na sebi! (VIDEO) 19:35
Dete ZATEKLA SAM ĆERKICU U PODLIVIMA I MODRICAMA: Lekari su me optužili da je zlostavljam, a onda smo svi saznali zapanjujuću ISTINU! 18:01
Odrasli ODLUČILA JE DA ODSTRANI OBE DOJKE KAKO BI SPREČILA BOLEST: Sada deli fotografije gde je potpuno NAGA - ljudi u neverici (FOTO) 22:41
Vesti OTIŠLA JE NA ABORTUS I LILA SUZE, a onda joj je iz torbice ispalo nešto na pod! Kada je videla šta piše na kartici, zanemela je, pa vrisnula, sve joj je bilo jasno! (FOTO) 11:55
Roditeljstvo NAPISALA SAM PRAVILA ZA GOSTE KOJI DOLAZE DA VIDE MOJU BEBU: Majka i sestra otad ne pričaju sa mnom! 20:20
Vesti MOJA ĆERKA JE NESTALA PRE 7 GODINA: Primili smo poziv i potrčali u bolnicu, saznali smo šta joj se stvarno desilo... 07:51
Brak i veze UHVATILA SAM MUŽA USRED ODNOSA S MOJOM MAJKOM: Treba da se porodim za 3 meseca, a onda je usledio novi šok! 00:01
Odrasli BROJ SLUČAJEVA AUTIZMA SE UTROSTRUČIO, UZROK SE NALAZI I U STVARI KOJU KORISTIMO SVAKODNEVNO: Evo koja deca su najugroženija 15:55