Strast ZVEZDA PLATFORME ZA ODRASLE OTVORILA DUŠU: "Roditelji su me se odrekli zbog sramote, a ja zarađujem milione" (FOTO) 19:45
Ostali ljubimci POVUKAO JE UDICU IZ VODE I IZVUKAO NEOBIČNO STVORENJE: Na palubi je usledila drama a šokirani pecaroš je odmah priskočio u pomoć! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti MIRNO JE RUČALA SA SINOM NA PIKNIKU KAD JE IZ ŠUME IZAŠAO ON: Paralisana od straha majka je samo privijala dečaka dok je životinja pustošila hranu iz tanjira! (VIDEO) 09:00
Roditeljstvo IMA SEDMORO DECE I ŽELI JOŠ DA RAĐA: Napadaju je zbog velikog broja mališana, a tek kad je otkrila kako oni žive nastao je haos (VIDEO) 16:35
Roditeljstvo BILO JE DOVOLJNO DA NA TREN OSTANE SAM I NASTAO JE HAOS: Mama je sa suzama u očima gledala šta radi njen maleni dečak, njegov postupak nikog nije ostavio ravnodušnim! (VODEO) 17:01
Roditeljstvo OVA MAJKA JE NA STUBU SRAMA ZBOG SNIMKA DETETA KOJI JE OBJAVILA: Ono što ga je naterala da radi pred kamerom izazvalo je burne reakcije, ovo je njeno objašnjenje (VIDEO) 17:01
Kuce SNIMAK KOJI DIRA PRAVO U SRCE I TERA SUZE NA OČI: Kuja je zapomagala pored povređenog šteneta tražeći pomoć ljudi! (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo VOZILA SE U GRADSKOM PREVOZU, A SVE OČI BILE SU UPRTE U NJENE GRUDI! Ono što je virilo iz kaputa postalo je tema svih putnika, niko nije mogao da ignoriše ovaj prizor (VIDEO) 20:05
Roditeljstvo MAJKA JE OSTAVILA DECU SAME U SOBI: Kada se vratila zatekla je scenu pred kojom je zanemela (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo OVA FOTOGRAFIJA KRIJE SNAŽNU PRIČU KOJA JE RASPLAKALA INTERNET: Nakon blistavih osmeha usledile su godine borbe, dve decenije čekali su na ovaj trenutak(VIDEO) 13:01
Zanimljivosti JOŠ JEDAN USPEH DEVOJKE SA KRILIMA: Neustrašiva Dejana ruši granice, pored bebe stvara čudesne slike! (FOTO) 17:00
Zanimljivosti MAJKA JE IZNELA RUČAK PRED PORODICU: Suprug i deca bili su zapanjeni kad su videli šta se nalazi u šerpi! (VIDEO) 14:01