Brak i veze VIŠE OD 50 ODSTO PAROVA RASKINE ZBOG OVE STVARI, A ONA NEMA VEZE SA DECOM, PARAMA ILI INTIMNIM ODNOSIMA: Posle ovog iskustva se veze uglavnom završavaju! 21:40
Brak i veze RUSKINJA NATALIJA SE UDALA ZA FRENKA IZ GANE, A ONDA JOJ JE STIGLA JEZIVA PORUKA: "Dala si se gušteru, rodićeš dete zelene krvi!" (FOTO, VIDEO) 19:01
Brak i veze POSLE 12 GODINA BRAKA DOZVOLILA SAM MUŽU DA NAĐE JOŠ JEDNU SUPRUGU! Svi nas napadaju, a ne znaju u čemu je naša tajna (VIDEO) 20:01
Brak i veze Ove navike koje većina parova ima deluju "zdravo", a psiholozi upozoravaju da mogu biti pogubne! 15:15
Zanimljivosti TOM KRUZ (62) SMUVAO 25 GODINA MLAĐU ANU! Prve slike potvrdile romansu, a svi se sećaju njegovih nesuđenih ljubavi - sada joj poručuju: BEŽI! 08:42
Odrasli ČIM JE ČULA KAKO JE MUŽ ZOVE PRED PRIJATELJIMA, TRAŽILA JE RAZVOD: Zbog ovih pet slova joj je pao mrak na oči! 14:15
Zanimljivosti ATRAKTIVNA MANEKENKA SANDRA KARIĆ U VEZI SA ŽENOM! Ovako slave ljubav "Rekla sam da će biti moja!" (FOTO) 14:58
Zanimljivosti "OVO IZGLEDA KAO DA IMAJU NAPAD" Ne zna se ko je atraktivniji, ali hemije nema ni na mapi - popularni par na ulici šokirao intimnim scenama (VIDEO) 10:20
Vesti NAJVEĆA DILEMA, DA LI MUŠKARCI I ŽENE MOGU DA BUDU PRIJATELJI: Odgovor je mnogo važniji nego što mislite! 22:31
Strast UHVATILA SAM MAJKU USRED INTIMNOG ODNOSA S MOJIM DEČKOM! A kada sam čula njeno opravdanje, shvatila sam s kakvim monstrumom sam živela! 23:20
Brak i veze OPROSTIO SAM ŽENI ŠTO ME JE VARALA S MOJIM NAJBOLJIM DRUGOM: Ono što mi radi dovodi me do ludila, ne znam koliko ću još trpeti njena ponižavanja! 16:01
Strast SVAKI TREĆI PAR RADI OVO TOKOM INTIMNOG ODNOSA: To može da vas košta više nego što mislite i ima ozbiljne posledice 08:31