Brak i veze MARKO ŽELI INTIMNOST S KUMOM, PA ZA SAVET PITAO SVEŠTENIKA: On poručio da li je to greh - svi u šoku! 08:20
Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE PROMENE U FINANSIJAMA: Ko će se opariti, a ko dobiti samo pohvale i tapšanje po ramenu 16:20
Zanimljivosti SOFIJA LOREN JE BILA LEPOTICA BEZ PREMCA, A NIJE BILO DOVOLJNO: "Muž me je terao da operišem nos i presekla sam" (VIDEO) 19:40
Horoskop POMRAČENJE SUNCA MENJA LJUBAVNE ŽIVOTE TRI ZNAKA: Ono što im je suđeno, desiće se baš na OVAJ dan! 07:01
Zanimljivosti BIO JE LEPOTAN KOJI SE JEDNOM RAĐA: Od njegovog pogleda ženama su klecala kolena, on se uz nju ponovo "rodio" 19:50
Zanimljivosti O NJIHOVOJ LJUBAVI JE BRUJAO BEOGRAD: Fatalna Jelena zavela je najboljeg frajera - a onda ga zatekla sa drugom! 18:30
Brak i veze IMAM 33 GODINE I PROVODADŽIJU PLAĆAM 265.000 DINARA MESEČNO: Jedno nikad ne radim, a OVA pravila moraju da se poštuju! 14:50
Ispovesti NAJLEPŠOJ ŽENI JUGE POSVETIO JE PESMU "OSTANI ĐUBRE DO KRAJA": Poslednja koju je napisao za nju - ju je rasplakala 08:43
Zanimljivosti ONA JE NAJVEĆA LJUBAV BORE ČORBE, NJOJ JE POSVETIO NAJLEPŠE PESME: Tragična sudbina Dragane i danas tera suze na oči 08:10
Brak i veze BILI SU U BRAKU 68 GODINA, PRVO JE UMRLA ŽENA, PA SUTRADAN I ON: Demencija ih je uništila, njeno srce nije izdržalo OVO 11:43
Strast MOJA SUPRUGA 10 GODINA NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Postavio sam joj ultimatum, ali OVO ni u snu nisam očekivao! 21:15
Strast MUŽ ŽELI DA ME GLEDA DOK MI DRUGI MUŠKARAC RADI OVO: Nije baš toliko bezobrazno, ali ja se mnogo PLAŠIM! 20:15