Zanimljivosti LJUDI U NEVERICI - OVO JE TAŠTA ĐORĐA ĐOKOVIĆA! Svi komentarišu njen izgled i godine! (VIDEO) 09:01
Strast MUŽ ME VARA I ZBOG TOGA SAM PRESREĆNA! Čvrsto sam ga zagrlila, on je bio posramljen, a tražila sam mu samo JEDNU stvar 20:05
Horoskop HOROSKOP DREVNIH MAJA OTKRIVA KOME SE SMEŠI SREĆA DO KRAJA GODINE: Novčanik neće moći da zatvore od para 07:01
Horoskop NEDELJNI HOROSKOP OTKRIVA: Kome će ići kao po loju, a ko treba da drži jezik za zubima - jedan znak čeka karmička ljubav 15:50
Zanimljivosti UDALA SE PRINCEZA TEODORA (41)! Venčanje održano na simboličnom mestu, a na glavi detalj iz vladavine Kediva (FOTO) 08:01
Brak i veze MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA NATAŠOM, ALI ISTINA JE BILA 4 PUTA STRAŠNIJA: Zar je moguće da ovo nije videla 10 godina?! 21:30
Zanimljivosti OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan 18:01
Brak i veze POTPISALI UGOVOR O PRAVILIMA U BRAKU: Osim obaveza u kući, tiče se i INTIMNIH ODNOSA - evo kada može da joj gleda TELO 20:51
Ispovesti JA SAM ŽENA MILIONERA I VELIKI JE PROBLEM BITI U BRAKU SA BOGATAŠEM: Nećete verovati šta joj smeta, jednog se UŽASNO PLAŠI 13:54
Lice "POŠTO JE TO PREDMET OPŠTE POLEMIKE RAZLIKA JE 33 GODINE" Naš glumac (63) oženio studentkinju, ona svima zapušila usta 20:00
Zanimljivosti BOLNO OBRAĆANJE ŽENE SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavila dugo čuvanu fotografiju, "Praznina je na svakom koraku" (FOTO) 15:26
Brak i veze MARKO ŽELI INTIMNOST S KUMOM, PA ZA SAVET PITAO SVEŠTENIKA: On poručio da li je to greh - svi u šoku! 08:20