Vesti OTAC JOJ JE UMRO I POSLE 5 GODINA NA TREMU KUĆE JE ZATEKLA PISMO: Sledila se od šoka, a kada je videla šta je u koverti gušila se u suzama! (FOTO) 17:42
Roditeljstvo ČEKALA JE SPEKTAKULARNU TORTU, a usledio je užas! Njena mama se nekontrolisano smejala i na sve to se i uneredila: Gosti zanemeli od šoka!! (VIDEO) 18:31
Zanimljivosti ONA JE SUPRUGA DANKA LAZOVIĆA: Vatrena crnka na koju niko ne ostaje ravnodušan podarila mu je naslednicu biblijskog imena! (FOTO) 23:00
Zanimljivosti "DOK SU DRUGI SPAVALI, TI SI NEGOVALA BOLESNU MAJKU"! Ovako je Isidora Bjelica govorila ćerki, koja danas ima 22 godine, a na koga vam liči? (FOTO) 21:10
Brak i veze MUŽ JE PRIZNAO DA 10 GODINA KRIJE VANBRAČNU ĆERKU: Srce mi je puklo, a onda je tražio nemoguću stvar od mene! 23:35
Ispovesti PRIZNALA JE PRIJATELJICI SVOJU NAJVEĆU TAJNU: "Naljutila se na mene i ispričala sve mojoj ćerki, ona je očajna!" 08:40
Roditeljstvo "IMAM ĆERKU, ALI NISAM ZNALA ŠTA JE LJUBAV DOK NISAM RODILA SINA", čula sam da kaže i poželela da joj svu kosu počupam 15:40
Roditeljstvo PROBUDILA SE USRED NOĆI I VIŠE NIJE HTELA DA SPAVA: Očajni roditelji su je obukli, izveli napolje i s porukom u ruci je poslali kod NJEGA! (VIDEO) 10:30
Roditeljstvo DEJANA JE MAMA BEZ RUKU, ALI NOSI SVOJU ĆERKICU I TO OVAKO: Video "Devojke sa krilima" pogledalo je 2,6 miliona ljudi, scena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo EMA SE ŠOKIRALA KAD JOJ JE ĆERKA PRIZNALA ISTINU O SEBI: Rekla mi je da se ne oseća kao ljudsko biće i da želi da bude OVO! 12:30
Zanimljivosti PILA JE 80 TABLETA DNEVNO I S MRTVIM SINOM URADILA OVU BIZARNU STVAR: Sve tajne ćerke Elvisa Prislija izlaze na videlo 14:20
Zanimljivosti DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA ĆERKA TOME ZDRAVKOVIĆA? Otkrila je neverovatan talenat unuka slavnog boema (FOTO) 14:01