Zanimljivosti SNEŽANA SAVIĆ SE DVA PUTA UDAVALA: Iz drugog braka ima ćerku Anitu, koja joj zamera samo jedno 21:30
Vesti I ĆERKA I SESTRA HOĆE NJEGOVO MESTO: Surovost im je u krvi, a ona je već sa 12 godina veći TIRANIN od tate 23:15
Roditeljstvo OČEVI KOJI IMAJU ĆERKE ŽIVE DUŽE - a evo kako sinovi utiču na roditelje: Dok se za žene koje su dugo same kaže OVO 19:20
Roditeljstvo PORODILA SE SA 13, A SADA IMA 36 GODINA: Nagovarali je na bizarnosti, evo da li se pokajala - a sad je najzgodnija baka! 15:04
Telo BILA JE ODUŠEVLJENA ŠTO JOJ JE ĆERKA DOŠLA NA VIKEND: Vežbala tetoviranje na njoj, evo šta je na kraju ispalo! (FOTO) 20:00
Zanimljivosti TRAGEDIJA ČUVENOG KUMA: Brandov sin je ubio dečka svoje trudne sestre, ona izvršila samoubistvo, a jedan detalj šokira! 11:45
Ispovesti ŽELIM DA IMAM ODNOSE SA ĆERKOM MOJE DEVOJKE: Sve vodi ka tome, a mala neće da prestane... 22:01
Zanimljivosti TOM KRUZ ZBOG SEKTE NIJE DOŠAO ĆERKI NI NA MATURU: Ona prvi put uslikana sa dečkom, jedan detalj svima privukao pažnju! 09:40
Dete ĆERKA MI JE NAGLO SMRŠALA, NISAM ZNALA DA JE TO PRVI SIMPTOM: Od ove bolesti pate mnogi Srbi, evo šta je znak upozorenja 11:18
Brak i veze MUŽ ME JE U SNU NAZVAO IMENOM DRUGE ŽENE: Srce mi se slomilo kada sam saznala ko je ona! 11:03
Roditeljstvo POŠLA DA SE ISTUŠIRA, PA OTKRILA OVO: Njen suprug je radio jezivu stvar, majka tinejdžerke potpuno shrvana nakon otkrića 12:59
Roditeljstvo OTKRILA JE IME ZA ĆERKU I IZBLAMIRALA SE KAD JE SHVATILA ŠTA ZNAČI: Majka nije ni slutila da će njenu bebu svi ovako zvati! 09:41