Zanimljivosti GLUMICA JE NA CRVENI TEPIH IZAŠLA SA KARTONSKOM TORBICOM U RUKAMA: Njeno objašnjenje je raznežilo javnost (VIDEO) 14:30
Roditeljstvo ONO ŠTA JE OVA DEVOJČICA KRIŠOM URADILA U PRODAVNICI OSRAMOTILO JE NJENU MAJKU: Kamere su sve snimile (VIDEO) 15:31
Roditeljstvo KUPILA JE ĆERKI OD 4 GODINE LUJ VITON TORBU: "U komentarima mi pišu da je to čista ludost, a zapravo je najbolja investicija!" (VIDEO) 17:20
Roditeljstvo STAVIO JE BEBU U DŽAK I ODNEO U KUPATILO: Ljudi su bili zgranuti kad su videli šta je uradio sa ćerkicom! (VIDEO) 13:05
Zanimljivosti OVAKO DANAS IZGLEDAJU SUPRUGA I ĆERKA NEBOJŠE GLOGOVCA: Šest godina nakon glumčeve smrti same koračaju kroz život 08:57
Roditeljstvo DEVOJČICA (14) HTELA DA PROMENI POL, RODITELJI SE USPROTIVILI: Izgubili su starateljstvo, a onda su vlasti donele novu šokantnu odluku (FOTO) 19:48
Moda OVA NEVESTA SE ODLUČILA NA NESVAKIDANJI KORAK: Umesto da baca pare na skupu venčanicu ona je učinila nešto neočekivano! (VIDEO) 11:40
Roditeljstvo ŠESTOGODIŠNJOJ ĆERKI DALA 350 EVRA ZA KOZMETIKU: Mamu osudili da se neprimereno ponaša, njen odgovor je sve iznenadio (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo DOBILA JE DETE SA 47 GODINA, A SVI SU SE RASPLAKALI ZBOG NJENE PRIČE: " Kad sam odustala od čekanja, upoznala sam njega i ostvario mi je sve snove" (VIDEO) 10:46
Brak i veze SAŠA JE OPROSTIO ŽENI PREVARU ALI ONA NE MOŽE DA SE VRATI KUĆI:" Ćerka neće da čuje za nju, postavila mi je ultimatum!" (FOTO) 11:05
Ispovesti SARA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT I VRATILA SE U ŽIVOT: „Ovako je bilo na drugoj strani“ (FOTO) 19:01