Odrasli NEOBIČAN SIMPTOM KOJI SE JAVLJA KAD USTAJEMO SA STOLICE UKAZUJE NA RAK, oprezno! Ostala 3 znaka mogu biti ekstremno neprijatna, vide se u toaletu! 08:30
Odrasli POJELA JE MORSKU HRANU I POSLE 2 SATA POČELA DA SE GUBI, NIJE MOGLA DA GOVORI: Doktori zanemeli kada su ovo videli na njenom mozgu (FOTO) 15:45
Odrasli GOSPODIN MILIĆ JE PIO TABLETE ZA RAST KOSE I UMALO OSTAO BEZ PENISA! Muškarci u panici, i doktori šokirani posledicama (VIDEO) 13:01
Odrasli BILA SAM STALNO UMORNA I NADUTA I MISLILA SAM DA JE TO NORMALNO: Kad sam se probudila posle operacije shvatila sam da su mi izvadili 4 organa! 22:25
Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Odrasli TRI SIGURNA ZNAKA DA IMATE GLISTE U TELU, A DA TOGA NISTE NI SVESNI! Ako ovo primertite, to je signal da su vas napali paraziti 12:01
Odrasli LEKARI OTKRILI ŠTA SE DEŠAVA MUŠKARCIMA KOJI DUGO NEMAJU INTIMNE ODNOSE! Šok podaci - posledice mogu da budu fatalne, ispitano 20.000 muškaraca! 23:05
Odrasli SVAKI DAN JE JELA BELI LUK NA PRAZAN STOMAK - ovakve rezultate niko nije očekivao: Desila joj se neverovatna promena! 18:05
Odrasli ZABRINJAVAJUĆE UPOZORENJE LEKARA: GREŠKA KOJU PRAVE SVI SRBI U KUHINJI MOŽE DA IZAZOVE DEMENCIJU: Pod hitno treba prestati s ovom lošom navikom! 17:45
Odrasli "TO JE NUŽNO ZLO, PACIJENT ĆE UMRETI"! Dr Branimir Nestorović zaprepastio stavom o popularnim lekovima: "Ne gledajte me belo, ne pomažu"! 14:06
Vesti PUSTIO JE DA GA UJEDE CRNA UDOVICA, A ONDA JE POČELA AGONIJA: Ono što mu se dogodilo je šokantno, sve je snimao! (VIDEO) 14:05
Odrasli ČAČKAO JE NOS I UMALO NIJE UMRO! Hitno je operisan, lekari su se krstili kad su videli šta mu se dogodilo: Supruga sve snimala, pa objavila! (VIDEO) 22:40