Odrasli OLIZAO JU JE PAS i sledeće čega se seća je da je bila prikovana za krevet! Probudila se iz anestezije, više nije osećala ni noge ni ruke, a onda je pokušala da ustane... (FOTO) 16:15
Odrasli SVAKIH 40 SEKUNDI JEDNA OSOBA STRADA OD OVOG OPAKOG OBOLJENJA! U Srbiji je stanje još alarmantnije, lekari upozoravaju: Postoji 8 prvih simptoma! 13:30
Odrasli EVO KAKO ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA UTIČE NA TELO! Otkrivamo sve o posledicama pomeranja sata? 08:30
Odrasli 1 SIMPTOM MOŽE BITI ZNAK DA VAM OTKAZUJE SRCE, pogoršava se kad legnete! Prof. Simić upozorava: Nemojte da se uljuljkate da je prehlada! 07:30
Odrasli HRANA NEMA NIŠTA SA TIM, EVO ZAŠTO STE STALNO NADUTI: Jedna navika iz detinjstva vam stvara ogromne probleme! 06:05
Odrasli AKO OVU NAMIRNICU JEDETE PRE SPAVANJA, VIŠE NEĆETE HRKATI: Spas od višegodišnje agonije se krije na neočekivanom mestu 18:40
Odrasli PROBUDIO SE IZ KOME I ZABORAVIO 39 GODINA ŽIVOTA: Bio je ubeđen da i dalje ima 24, a kada se pogledao u ogledalo i na vratima video NJU zaplakao je kao dete! 14:10
Odrasli 8 SIMPTOMA KOJE JE ČUVENI VODITELJ IGNORISAO, 48 sati ga je delilo od smrtonsnog INFARKTA! Džeremi Klarkson o oticanju, vrtoglavici i znaku u grudima! 11:56
Odrasli MNOGI ČITAVOG ŽIVOTA GREŠE! Da li znate kolika je vrednost normalnog pritiska, koliko povišenog, a kad morate ODMAH da zovete Hitnu pomoć? 11:01
Strast IMALA SAM ODNOS ČETIRI SATA POSLE POROĐAJA: Mnogi su u šoku, ali ja znam zašto se to desilo (FOTO) 09:40
Odrasli OPASNIJE OD PUŠENJA! Ako ovo radite svakog dana po nekoliko sati, rizikujete smrtonosnu bolest! 06:50
Odrasli AKO OVAKO SPAVATE, SKRAĆUJETE SEBI ŽIVOT ZA 15 GODINA! Čuveni lekar objasnio zašto odmah morate da promenite navike 19:30