Odrasli MESTO NA TELU NA KOJEM SE NAJVIŠE GOJITE OTKRIVA SVE O VAŠEM ZDRAVLJU: Proverite gde vam se skupljaju masne naslage i zašto je to važno! (VIDEO) 18:50
Odrasli APARAT KOJI SE NOSI NA POLNOM ORGANU BI MOGAO DA SPASI ŽIVOT MUŠKARCIMA: Otkriva rane simptome opake bolesti 12:41
Odrasli BILA SAM 7 SATI BUDNA TOKOM OPERACIJE TUMORA NA MOZGU, A PRVO SAM ČULA STRAVIČNU BUŠILICU: Njena priča uliva jezu 11:17
Odrasli OVO MLEKO RAZARA JETRU I SRCE, TVRDI DOKTOR PERIŠIĆ: Ima ga u svim prodavnicama, a ne znate koliko je opasno! 09:40
Odrasli KOLIKO PUTA DNEVNO JE NORMALNO PODRIGNUTI, A KADA ODMAH MORATE KOD LEKARA! Na ove znakove morate da obratite pažnju 08:30
Odrasli NIJE ŠALA, SAMO 1 ODSTO LJUDI STVARNO MOŽE DA VIDI SKRIVENE BOJE NA SLICI! Proverite da li ste među unikatima 07:30
Odrasli POČELO JE STRAŠNIM BOLOM U STOMAKU, A ONDA SU LEKARI OTKRILI DA IMA 5 ORGANA VIŠKA! Objašnjenje je zapanjujuće! 18:55
Odrasli MIGRENA ME JE MUČILA NEDELJU DANA, a onda su se pojavili trnci u licu! Rekli su mi da imam OVU VRSTU RAKA, jedan neobičan simptom sam ignorisala! 14:40
Odrasli LJUDI KOJI DO 40. GODINE OBOLE OD OVE OPAKE BOLESTI, IMAJU 4 PUTA VEĆE ŠANSE DA UMRU PRERANO: Šok-podaci zabrinuli sve! 11:45
Vežbanje ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA DŽENIFER ANISTON VEĆ SUTRA ĆETE POČETI S TRENINZIMA: Ljudima pale vilice, muškarci u neverici gledaju njene ruke! 07:15
Odrasli 2 PRVA ZNAKA ARTRITISA, jedan je intenzivan ujutru, a drugi se pogoršava čim se pokrenemo! Samo na ovaj način možete se rešiti tegoba! 06:30
Odrasli OLIZAO JU JE PAS i sledeće čega se seća je da je bila prikovana za krevet! Probudila se iz anestezije, više nije osećala ni noge ni ruke, a onda je pokušala da ustane... (FOTO) 16:15