Roditeljstvo MAMA JE POTRAŽILA ĆERKE I NIGDE NIJE MOGLA DA IH PRONAĐE: Probudila je supruga da ga pita gde su, a ono što je on uradio izazvalo je burnu raspravu na internetu(FOTO+VIDEO) 15:00
Roditeljstvo DEČAK SE TAJNO MASKIRAO U SVOJU MAJKU KAKO BI KORISTIO NJENU LIČNU KARTU: Kada su ga policajci ugledali nastala je prava konfuzija, evo šta su mu uradili (VIDEO) 11:00
Brak i veze PLANIRALI SU BAJKOVITO VENČANJE, ALI MLADINA MAJKA JE ZAPALA U BOLNIČKU POSTELJU: Ono što je ova nevesta uradila sve je ganulo do suza! (FOTO) 08:58
Horoskop UKOLIKO IMATE PLANOVE ZA VIKEND, NE ČASITE NI ČASA: Zvezde vam poručuju da je sada pravi trenutak za avanturu! 07:00
Horoskop NJIMA JE SUĐENO SLOMLJENO SRCE BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Ovan uči na greškama a Škorpija se izdiže iz pepela još jača! 07:38
Ispovesti IZJEDALA JE SUMNJA DA JOJ JE VERENIK NEVERAN: Vrištala je i plakala kad je saznala istinu, bio je to težak udarac! (VIDEO) 19:00
Ispovesti POZAJMIO JE ĆERKIN TELEFON I OSTAO U ŠOKU: "Moja devojčica ima samo 14 godina, dotuklo me je kad sam shvatio šta radi!" 19:00
Brak i veze O KUKAVIČKOM POTEZU OVOG MUŽA BRUJI INTERNET: Plamen je buknuo iz tiganja a on je poskočio i pobegao glavom bez obzira ne mareći za ženu! (FOTO+VIDEO) 11:01
Brak i veze "TI ĆEŠ SE UDATI ZA MENE": Ovakvu prosidbu nikad niste videli, buduća mlada od šoka pala na kolena (FOTO+VIDEO) 09:01
Brak i veze UMESTO ČESTITKI IZJAVILI JOJ SAUČEŠĆE: Mlada je isplanirala svoj najlepši dan i od gostiju je imala samo jedan zahtev, nije ni slutila šta će se desiti(VIDEO) 20:00
Psihologija PARTNER VAM JE SAOPŠTIO DA JE SANJAO DRUGU: Evo da li treba da se zabrinete! (FOTO) 18:01
Brak i veze SUPRUGA MU JE PREMINULA NA NJEGOV ROĐENDAN: Ni u čemu nije mogao da pronađe utehu, a onda je od dece dobio poklon koji ga je ganuo do suza (FOTO+VIDEO) 09:52