Brak i veze "SANJAM DA POSTANEM MLEKARICA, SEDIM KOD KUĆE I KUVAM ZA SVOG ČOVEKA": Ispovest ove žene podigla je buru na internetu, kada je pomenula školovanje dece mnogi su se zgranuli(VIDEO) 09:00
Ispovesti HOLAĐANIN OD 69 GODINA SE OŽENIO FILIPINKOM OD 25: "Porodica i prijatelji su mi okrenuli leđa, ali ja je iskreno volim, nije sa mnom zbog novca!" (FOTO) 19:00
Horoskop DAMA STARIJA OD NJIH NEĆE PROĆI NEPRIMEĆENA: Sudbina je odredila da se muškarci rođeni u ovih 5 znakova Zodijaka zaljube u žene koje imaju više godina od njih 07:01
Brak i veze GOSTI SU ZGRANUTO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece zadigla je vančanicu i potpuno izgubila kontrolu pa se pravdala da je bila pijana (FOTO+VIDEO) 09:00
Strast PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO) 20:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Brak i veze UPOZNALI SU SE NA POSLU I OTPOČELI TAJNU VEZU: Iako niko nije znao za njih, počela je da dobija poruke od prijatelja i kolega, a onda je briznula u plač! (VIDEO) 16:00
Roditeljstvo DEČAK JE PO HODNICIMA TRAŽIO MAMU NA DAN NJENE SVADBE: Upitala ga je samo jednu stvar i onda je usledilo more suza (VIDEO) 18:01
Ispovesti BILI SU POSLOVNE KOLEGE, A ONDA JE ONA REŠILA DA IDU KORAK DALJE: Nije ni slutio kakvu prevaru mu je tajila, iskoristila ga je za lukav plan 20:01
Strast SARA POSTAVILA STANDARDE I NE PRISTAJE NA MANJE: "Moj tip muškarca je onaj koji mi plaća sve, vi ostali ne dolazite u obzir!" (FOTO) 19:00
Brak i veze ZALJUBILA SE U POZNATOG GLUMCA: "Razvela sam se od muža i poslala mu blizu 10.000 evra, a onda sam saznala prljavu tajnu !" (FOTO) 18:01
Ispovesti "DOKTORA KOJI MI JE ZALEDIO JAJNE ĆELIJE POZVALA SAM NA SASTANAK": Ono što je uradio promenilo joj je život iz korena, potražila je stručnu pomoć! (VIDEO) 15:02