Brak i veze "NOĆU, KADA SE SVETLA UKLJUČE SVE SE VIDELO": Preselila se u novi stan i ugledala uznemirujuće scene u komšiluku, a onda je dobila poruku koja je sve razotkrila (VIDEO) 19:44
Psihologija "NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE IZA NJEGOVOG OSMEHA KRIJE, BILA SAM U VELIKOJ ZABLUDI": Mislila je da imaju idealn brak i porodicu, a onda je jedan poziv policiji sve to izbrisao (FOTO) 19:00
Brak i veze NEVESTA JE JAVNO PONIŽENA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Nesrećnica je samo prebledela, oči su joj bile pune suza, nije mogla da veruje šta joj je muž priredio! (FOTO+VIDEO) 10:05
Ispovesti SVEKAR JE JEDNOM REČENICOM DOVEO DO LUDILA, REŠILA JE SVE DA MU SASPE U LICE: "Preko ovih reči nisam mogla da mu pređem, pa makar se nikad ne udala!" 19:00
Brak i veze NIKADA NIJE UPOZNALA ONOG PRAVOG, ALI TO JE NIJE SPREČILO DA POTROŠI 11,5 HILJADA EVRA NA VENČANJE SA SAMOM SOBOM: "Zaklela sam se da ću doživotno voleti sebe!" (FOTO) 17:00
Ispovesti "OSEĆAM SE KAO DA ŽIVIM U SENCI NJEGOVE PRVE SUPRUGE": Njen muž i dalje drži punu kuću slika prethodne žene, nosi joj cveće i oplakuje gubitak! 19:00
Brak i veze MLADOŽENJA PRIREDIO MLADI PLES U KRILU, PA ZARONIO GLAVU ISPOD NJENE SUKNJE: Nevestina baka šokirano gledala sve iz prvog reda! (FOTO+VIDEO) 08:02
Brak i veze NIJE LAKO BITI UDATA ZA MILONERA, EVO ŠTA ON OČEKUJE OD NJE: "Zauzvrat se svakodnevno tešim kupovinom Šanel torbi, to mi je umesto antidepresiva!" (VIDEO) 19:46
Brak i veze LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO) 18:00
Strast SA SUPRUGOM NIJE IMAO ODNOSE PUNIH 15 GODINA: "Jedne večeri mi je saopštila nešto, posle čega je nikad više nisam ni takao!" 19:00
Ispovesti OSTALA JE U ORDINACIJI KOD LEKARA KAKO BI SAZNALA DA LI JOJ MUŽ IMA RAK: "Suprug nije primetio da stojim iza njega i nastavio je telefonski razgovor, ono što je rekao šokiralo me je!" 18:05
Ispovesti ONA IMA 30 GODINA I NIKADA NIJE IMALA DEČKA: "Sposobna sam da živim sama, život je preda mnom" (VIDEO) 15:00