Ispovesti PREVARILA JE MUŽA SA KOLEGOM, A ONDA SE U SVE UMEŠALA I NJEGOVA ŽENA: Posle dve godine usledila je drama kakvu nije ni naslutila (FOTO) 20:01
Brak i veze "OVAKO IZGLEDA KADA SI U VEZI SA OŽENJENIM BALKANCEM:" Devojka je podelila prepisku sa svojim dečkom i napravila haos na mrežama! (VIDEO) 11:00
Ispovesti ISPOVEST STJUARDESE KOJA JE IMALA AFERU SA OŽENJENIM: "Njegova žena nas je uhvatila na delu, vrištala je i plakala, bojim se posledica!" 19:01
Ispovesti BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE PREVARA MUŽA UMALO UNIŠTILA: "Sve sam mu oprostila, branila ga od drugih a onda su krenule noćne more!" (FOTO+VIDEO) 17:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Strast NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!" 20:00
Strast MAŠTAM O KOLEGI SA POSLA, DA LI JE U REDU DA PREVARIM MUŽA SA NJIM? Ispovest jedne žene podigla je buru na internetu, kada je otkrila detalje svi su zanemeli (FOTO) 20:00
Ispovesti UPUSTILA SE U AVANTURU SA ŠEFOM NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Kada je pokušala da ga ostavi uradio joj je nešto nezamislivo, sada je u sve umešan još jedan muškarac (FOTO) 20:01
Ispovesti IVAN JE PRONAŠAO EKSPLICITNE PORUKE I SLIKE U TELEFONU SVOJE ŽENE: Zanemeo je od šoka, pa konačno izustio: "Svi će da saznaju šta radi naš sveštenik"! 12:01
Zanimljivosti SKINUO SE LEONARDO DIKAPRIO I ZAPREPASTIO FANOVE: Ovim telom je čuveni glumac zaveo svetske lepotice! (FOTO/VIDEO) 18:01
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 20:01
Ispovesti RADILA SAM S LJUBAVNIKOM I NJEGOVOM ŽENOM U ISTOJ FIRMI: A onda je ona saznala za nas i usledilo je nešto što nisam mogla ni da sanjam! 20:01