Brak i veze KAD JE MOJA SUPRUGA VIDELA NOVOG DEČKA SVOJE MAJKE, SKAMENILA SE: A onda sam otkrio mračnu tajnu koju 15 godina krije 23:30
Horoskop 4 ZNAKA HOROSKOPA NAJLAKŠE VARAJU SVOJE PARTNERE - oni toliko teško odolevaju iskušenjima da na aferu ne gledaju kao na nešto mnogo strašno, jedni su NAJGORI! 10:01
Ispovesti IMAM AFERU SA SOPSTVENOM DEVOJKOM: Isterala me je iz stana i počela da živi sa strancem, a onda je krenulo naše NOĆNO LUDILO 21:40
Strast SLUČAJNO SAM SPAVALA S MLADIĆEM KOJI JE 24 GODINE MLAĐI OD MENE! Kad mi je ujutru rekao OVO, šokirala sam se 23:20
Ispovesti ČULA SAM ZVUKOVE IZ SOBE - izašao je moj muž sa prijateljem: Imali su ugrize po telu, pravdali su se, a onda je stigla ŠOK istina! 00:02
Brak i veze AKO MUŽ SAZNA ŠTA KRIJEM OD NJEGA 9 GODINA, TO ĆE BITI KRAJ BRAKA: On bi mi pre oprostio preljubu nego OVO! 22:35
Zanimljivosti JELISAVETU KARAĐORĐEVIĆ ĆERKA JAVNO OPTUŽILA ZA PRELJUBU: Kristina nije ćutala ni o AFERI S POLITIČAREM! 17:13
Ispovesti VOLIM MUŽA, ALI MI JE DOSADNO U BRAKU - jedne večeri sam otišla na piće s najboljim drugom i otad mi se život okrenuo naglavačke! 22:50
Strast PROBUDIO SE MRTAV PIJAN U KOMŠIJINOJ KUĆI I SHVATIO ZAŠTO JE GO! Noć razvrata ga je skupo koštala! 00:15
Brak i veze NOVO ISTRAŽIVANJE PATOSIRALO - kada dožive OVO, žene odmah švrljaju, jedno je presudno za aferu! 22:50
Zanimljivosti IVANA I DONALD TRAMP SU IMALI NAJEKSPLOZIVNIJI RAZVOD: Optužbe su samo prštale, ali milijarda joj je "začepila" usta 18:50
VIP saveti PRINCEZA DAJANA JE NJEGA VOLELA VIŠE OD ŽIVOTA - kažu da je on Harijev pravi otac: S njim je varala Čarlsa, on joj brutalno SLOMIO SRCE 08:20