Ispovesti ZBOG AFERE SA POLUBRATOM ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: "Znam da je pogrešno, ali ne možemo da se zasitimo jedno drugog!" (FOTO) 20:11
Zanimljivosti OTKRIVEN ŠOK SKANDAL PLEJBOJ ZEČICE: Sve je krila od Hjua Hefnera, a ovaj sportista je umešan! (FOTO) 20:30
Strast UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku! (FOTO) 21:00
Ispovesti KRUŽILE SU GLASINE DA NJEN MUŽ IMA AFERU: "Kada je otišao na tuširanje, uzela sam mu telefon i zapanjila se onim što sam u njemu našla!" 20:00
Brak i veze "MOJA MAMA JE IMALA INTIMNE ODNOSE SA MOJIM MUŽEM U MOM KREVETU": Afera je izbila na videlo a razočarenje je doživela i od oca! (VIDEO) 20:00
Ispovesti "ZAVRŠILI SMO U KREVETU, A ONA JE HTELA NEŠTO VIŠE!": Nakon burne noći saznao je šokantnu tajnu, a onda je devojka nestala (FOTO) 21:00
Ispovesti ŠEFICA GA JE OPČINILA, NE MOŽE DA JE IZBACI IZ GLAVE: "Njen parfem je opojan, njeno telo je neverovatno ali se bojim da ne izgubim posao!" (FOTO) 20:00
Ispovesti MISLILA JE DA JE ON LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Kada je mami pokazala njegovu fotografiju, žena je bila zapanjena ko je on (FOTO) 07:05
Ispovesti SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Načisto ga je slomilo kada je shvatio sa kim ima aferu! 21:00
Ispovesti PRAŠTAO JE ŽENI NEVERSTVA 40 GODINA: "Neću više da ćutim, njeni švaleri me progone na svakom koraku!" (FOTO) 21:01
Brak i veze BIZARAN DETALJ OTKRIO DA JE DEČKO SVE VREME VARA: Šetali su pored bazena, kada im je u susret naišla druga devojka koju su ismevali, a onda je nastala drama (FOTO+VIDEO) 19:00
Brak i veze UPUSTILA SE U AFERU NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Savet je bio jasan, okreni se u suprotnom smeru i beži glavom bez obzira! 20:58