Zanimljivosti DRASTIČNA TRANSFORMACIJA GLUMICE I RIJALITI ZVEZDE: Fanovi u šoku, svi pitaju - ko je ovo?! (FOTO GALERIJA) 14:02
Moda OVAJ MATERIJAL JE TEMELJ LETNJE ELEGANCIJE: Lak je i prozračan - ne znojite se ni po najvećim vrućinama! (FOTO) 13:15
Odrasli STOMAK MOŽE DA BOLI ZBOG BESA, A KOLENO ZBOG PONOSA: Signali koje nam šalje telo upozoravaju da smo na lošem putu! 12:30
Zanimljivosti BRIŽIT MAKRON NE ODUSTAJE OD OVOG KOMADA GARDEROBE: Nikome nije promakao ovaj detalj koji samouvereno nosi prva dama Francuske! (FOTO) 11:45
Tetka Saveta AKO IMATE OVO CVEĆE ODMAH GA BACITE, GORE JE OD KAKTUSA - CRPI ENERGIJU I RADOST: Evo šta treba da držite u kući da biste privukli ljubav, uspeh i novac! (FOTO) 10:20
Jela sa mesom SOČNE KRMENADLE U LOVAČKOM SOSU: Kafanski način pripreme za neodoljivo jelo u umaku! 08:02
Strast VOLITE ODNOSE ZA JEDNU NOĆ, EVO ŠTA TO GOVORI O VAMA: Ako često upražnjavate ovu vrstu intimnosti to može da ukazuje na ove PROBLEME! 21:10
Vesti JA SAM MAMIN SIN I NE STIDIM SE TOGA: Srđan iz Vranja iskren do koske:"Moja žena mora da radi sve što joj se kaže!" 20:20
Brak i veze ZALJUBLJENE STE DO UŠIJU I SVE BISTE URADILE ZA SVOG MUŠKARCA! Žena koja drži do sebe ovih 5 stvari ne radi za partnera – ma koliko ga volela! 19:40
Tetka Saveta KNEDLE VAM ISPADNU GNJECAVE ILI SE RASPADAJU? Ovu grešku prave skoro sve domaćice, ključan je izbor ove namirnice! 16:45
Foto dana Kraljica Leticija otvarila je 84. Sajam knjiga u parku Retiro u Madridu, i ovog puta se pojavila savršeno obučena, a odabrala je lepršavu letnju haljinu 16:14
Odrasli MUŠKARAC JE DOŠAO U BOLNICU SA NESNOSNIM BOLOVIMA U STOMAKU I GROZNICOM: Slučaj se pretvorio u medicinsku misteriju koja je šokirala čak i iskusne lekare! 16:01