Horoskop NAJRAZMAŽENIJI LJUDI ROĐENI SU U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Iznenadićete se, možda ste baš vi među njima! 09:01
Jela bez mesa NEK VAM KUĆA OVOG JUTRA ZAMIRIŠE NA DOMAĆI MLEČNI HLEB: Spolja hrskav, unutra mekan kao duša, osvojiće vas u svakom smislu! 08:01
Brak i veze PRLJAVE I MASNE KOSE U RASPALIM ČIZMAMA DOŠLA JE PO DECU KOD MUŽA! Njegovi prijatelji su je gledali zgroženo, a onda joj je on posle 30 minuta poslao poruku! 06:25
Ispovesti NA DAN VENČANJA MUŽ MI JE PROMRLJAO DVE REČI I SLOMIO MI SRCE! Sve se odigralo samo 60 sekundi nakon što su izgovorili sudbonosno "da", čak je i matičar zanemeo! 23:10
Vesti DEČAK JE IMAO NOĆNE MORE, A ONDA JE ODJEDNOM POČEO DA CRTA RAZORENI TITANIK! Ova priča uteruje strah u kosti, njegova majka tvrdi: Moj sin je umro 1912! (FOTO/VIDEO) 22:30
Odrasli UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Nije ni slutila šta će na njima ugledati posle toliko vremena - SLOMILA SE OD BOLA! (FOTO) 19:45
Dijeta BILA SAM OČAJNA ZBOG DEBLJINE, BOLEO ME JE SVAKI DEO TELA: A onda sam u 55. godini neočekivano otkrila kako da smršam - za 12 nedelja izgubila sam 18kg! (FOTO) 17:50
Vesti KUPILA JE POLOVNU TORBU ZA SAMO 3 DOLARA! Kad ju je uzela u ruke, bila je preteška, a šok je usledio tek kad je u nju zavukla ruku: Osetila sam nešto tvrdo i prenerazila se! 16:30
Zanimljivosti OTKRIVAMO: ŠTA ĆE MELANIJA OBUĆI ZA TRAMPOVU INAUGURACIJU 20. JANUARA? Moćna kombinacija sa jasnom porukom! 15:56
Brak i veze BOLESNA JE OSTAVILA DEČKA DA UTEŠI NJENU DRUGARICU KOJA JE IMALA PROBLEM: Kada je ušla u sobu, naišla je na ŠOK scenu, ali njena reakcija je još šokantnija! (VIDEO) 14:37
Roditeljstvo SLIKALA JE ĆERKU U TOALETU KAKO STOJI NA WC ŠOLJI MISLEĆI DA SE IGRA: Kad joj je dete objasnilo o čemu se radi - istina ju je SLOMILA! 13:55
Vesti PRIŠLA SAM KOLIMA I KAD SAM HTELA DA SE UHVATIM ZA KVAKU, VRISNULA SAM OD ŠOKA! Ono što je ova žena ugledala ledi krv u žilama! (FOTO) 13:20