Odrasli 2 PRVA SIMPTOMA RAKA OKA SVI ZANEMARUJU - a ova opaka bolest postaje sve zastupljenija, pogotovo kod mladih! Kada se pojavih ostalih 5 znakova OVO je jedina opcija! 08:30
Jela sa mesom SPREMITE POLJSKE PALAČINKE I ODUŠEVITE SVE UKUĆANE: Nalešniki će vas osvojiti već na prvi zalogaj - originalan recept! 08:01
Ispovesti IMAM 53 GODINE, A MOJ DEČKO JE 25 GODINA MLAĐI! Obožava moje telo, a evo kako je reagovala njegova MAJKA kad je saznala! (FOTO) 22:25
Roditeljstvo NAĐA JE RODILA 14 DECE, A ONDA SU POČELE DA JOJ STIŽU JEZIVE PRETNJE: Bila je poznata kao jedina žena na svetu sa osmorkama, ali ljudi JEDNO nisu mogli da joj oproste! (FOTO) 19:30
Vesti STARAC (84) JE PRAO VEŠ KADA MU SE NEKO PRIKRAO IZA LEĐA: Usledila je borba na život i smrt, a razlog je besraman - kamere su sve snimile! (VIDEO) 18:30
Odrasli BIZARAN SLUČAJ PACIJENTA KOJI JE ŠOKIRAO ČAK I LEKARE: Pojavio se u bolnici sa žutim ŠAKAMA - doktori umalo nisu pali u nesvest kad su čuli šta je jeo! 17:19
Roditeljstvo ŽELELI SU NEOBIČAN NAČIN ZA OTKRIVANJE POLA BEBE, A SVE SE PRETVORILO U KOŠMAR: Umesto čestitiki, gosti su se gušili, trudnica nije mogla da dođe do daha! (VIDEO) 16:30
Kuce DOBERMAN JE MAHNITO TRČAO PO DVORIŠTU, LAJAO I UZNEMIRENO SKIČAO: Pozvana je policija, a kada su ušli u kuću zatekli su JEZIVU scenu! (VIDEO) 15:15
Vesti OVA ŽENA JE UMRLA 4 PUTA: Njeno iskustvo ledi krv u žilama - "Videla sam šta je s druge strane"! (FOTO) 12:44
Vesti DEVOJČICA JE SVAKI DAN MAHALA POLICAJCU S PROZORA, A ONDA ODJEDNOM NESTALA! Znao je da nešto nije u redu - u kući je zatekao JEZIV prizor! (FOTO) 19:55