Foto dana Elen Pompeo razočarala modne kritičare na crvenom tepihu, da li se vama dopada izgled slavne glumice? 16:17
Odrasli ŽENI DALI POGREŠNU VAKCINU I ZARAZILI JE SMRTONOSNIM VIRUSOM: Ruka je počela da joj otiče, cureo je gnoj - test je dao JEZIV REZULTAT! 12:15
Zanimljivosti KOLIKO SE MILENA POPOVIĆ PROMENILA ZA 10 GODINA: Ovako je izgledala u mladosti! Ljudi u neverici - ne mogu da prestanu da gledaju u njene slike! (FOTO) 09:41
Ispovesti BRAT NIJE MOGAO DA SE POMIRI SA SMRĆU SESTRE, OSEĆAO JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Decenijama kasnije saznao je jezivu istinu - bilo je gore nego što je mogao da zamisli! 18:30
Citat dana Ja sam se mnogo po toplim zemljama motao, ali tek te zime uz cvokotanje zuba shvatio sam što je toplina 18:11
Odrasli HEMIOTERAPIJA VIŠE NIJE PRVA OPCIJA ZA PACIJENTE SA METASTAZAMA RAKA PLUĆA: Ovo su prvi rezultati skriniga u Srbiji za tumor od koga umire najviše pacijenata! 17:50
Vesti DEČAK JE TRPEO PONIŽENJA U ŠKOLI ČAK I OD UČITELJICE: Godinama kasnije dobila je pismo, njegove reči su je potpuno slomile - zaplakala je! 12:01
Horoskop 5 NAJSNAŽNIJIH ZNAKOVA KOJE NIŠTA NE MOŽE DA SLOMI! Jedni su pravo iznenađenje zbog intenzivnih emocija, ali to je njihovo NAJJAČE ORUŽJE! 09:01
Foto dana Da li biste je prepoznali? Jedna od najlepših žena na svetu, Sofija Vergara (53), ovako izgleda kad u opuštenom izdanju ide u šoping. 14:06
Vesti URADILA JE DNK TEST I OTKRILA JEZIVU STVAR KOJU JE LEKAR URADIO NJENOJ MAJCI: Kad je stala pred njega, rekao joj je nešto šokantno, a onda je otkrila i ko joj je polubrat! 11:17
Vesti NA PLAŽI SU PRONAŠLI STARU BOCU S PORUKOM: Otvorili su je i iz nje je nešto iscurilo - kada su shvatili šta je u pitanju GORKO SU ZAŽALILI! (VIDEO) 09:41