Foto dana Svetski dan nenošenja grudnjaka obeležava se 13. oktobra s ciljem podizanja svesti o raku dojke, od kog godišnje oboli više od milion žena. 13:59
Zanimljivosti PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA TRAMPOVOG NAJMLAĐEG SINA: Ništa nije prećutala, a šta je tek rekla za njegovog oca i Melaniju... (FOTO) 12:58
Roditeljstvo BRAT I SNAJA SU OSTAVILI SVOJE BLIZANCE KOD MENE i onda se dogodio šok! Nisam mogla da verujem na šta su spremni, a najgore je tek usledilo! 00:50
Odrasli KAKO OTKLONITI BOL BEZ KORIŠĆENJA TABLETA? U Srbiju stigli lekari koji otkrivaju nove metode lečenja uz primenu tradicionalne kineske medicine! 20:06
Zanimljivosti RODILA MU JE SINA, PA GA BRUTALNO OSTAVILA ZBOG DRUGOG: Evo ko je novi partner Paćinove devojke, svi bruje o njegovim godinama! 13:40
Citat dana Za dvadeset godina bićete više razočarani stvarima koje niste učinili, nego stvarima koje jeste. Isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte. 13:08
Roditeljstvo EMA SE ŠOKIRALA KAD JOJ JE ĆERKA PRIZNALA ISTINU O SEBI: Rekla mi je da se ne oseća kao ljudsko biće i da želi da bude OVO! 12:30
Tetka Saveta GENIJALNI TRIKOVI KAKO DA OSUŠITE VEŠ NAPOLJU PO HLADNOM VREMENU: Ljudi u neverici, kako se ovoga ranije nismo setili?! 12:30
Strast 8 KORAKA DO VIŠESTRUKOG VRHUNCA: Iskustvo koje se ne zaboravlja, isprobajte već večeras! 00:15
Odrasli ZVEZDA RIJALITIJA OBOLELA OD RAKA: "Mokrio sam u krevet, mislio sam da je to zbog previše piva" 22:45