Foto dana Postavka u Muzeju voštanih figura u Krakovu izazvala je smeh, kako se vama dopadaju Kejt i Vilijam? 16:38
Odrasli 6 RIZIKA ZA NASTANAK RAKA DEBELOG CREVA! Opaka bolest sve je češća kod mladih, a 2 SIMPTOMA da nešto nije u redu su ključna! 14:15
Zanimljivosti DRAMA NA CRVENOM TEPIHU, SLAVNE GLUMICE SE POKOŠKALE! Procurio snimak incidenta, samo ju je odgurnula i prosiktala: Ne pipaj me! (VIDEO) 13:30
Horoskop ZA PRIPADNICE OVA 3 ZNAKA NOVEMBAR ĆE BITI MESEC IZ SNOVA: Uspeh na svakom koraku, sreća o kojoj su sanjale i novac kog će biti kao NIKADA DOSAD! 11:01
Slatkiši TORTA OD BANANA ZA DORUČAK? Morate probati ovaj ukusan i zdrav obrok, ovo je recept koji je oduševio milione ljude! 10:02
Horoskop EVO ZAŠTO SE RAZVEO MILAN KALINIĆ! Astrolog otkriva da li poznati glumac ima novu ljubav i kada će je pokazati javnosti! (VIDEO) 23:07
Zanimljivosti ZBOG VILIJAMA PLAČE CELA BRITANIJA: Potez princa dira direktno u srce, spomenuo je i pokojnu majku! (FOTO) 21:30
Horoskop DOLAZI NAM NEDELJA EMOTIVNOG CUNAMIJA I VELIKIH PREOKRETA: Ovnovi da se spreme za 16. oktobar, Lavove čeka poslovni obrt, a Škorpijama stiže iznenađenje koje MENJA ŽIVOT! 20:03
Vesti PREŽIVEO SAM SUDAR AVIONA I DANAS NE ZNAM KAKO! Potresna ispovest, stradalo je 154 osobe: "To mi je promenilo život"! 19:01
Zanimljivosti PEVAČ ORGIJAO SA 12 ŽENA, A ONDA SE POJAVILA I ČASNA SESTRA! Isplivale tajne koju porodica po svaku cenu pokušava da zataška! 16:10
Odrasli POPILA JE TABLETE ZA MRŠAVLJENJE SA JAJIMA PANTLJIČARE! Lekari se skamenili, pogledajte šta joj se dogodilo! 14:55
Ispovesti POGLEDALA JE FOTOGRAFIJE SA ODMORA I ZANEMELA: Iza mene i dece je bio moj muž s dadiljom, a onda sam ugledala gde je ONA ZAVUKLA RUKU! (FOTO) 14:18