Vesti O OVOJ SCENI IZ "POTERE" JE BRUJALA CELA SRBIJA! Milorad Milinković pogrešio je na najlakšem pitanju - o komentaru Jovana Memedovića se pričalo danima! 13:49
Zanimljivosti ONA JE BILA VELIKA LJUBAV NAJPOZNATIJEG TRAGAČA: Milorad Milinković iznenada je preminuo u 60. godini, sa atraktivnom glumicom dobio je i ćerku! (FOTO) 12:52
Odrasli DEVOJKA (27) JE IZAŠLA U DVORIŠTE I SAMO SE SRUŠILA! Kada su roditelji saznali od čega je PREMINULA nisu mogli da dođu sebi od ŠOKA! 12:10
Zanimljivosti "ŠOKIRANI SMO I UNIŠTENI" Princ Vilijam i Kejt ne mogu da dođu sebi nakon brutalnog ubistva važne osobe 15:30
Foto dana U 116. godini je umrla Japanka Tomiko Ituka, koja je prema Ginisovoj knjizi bila najstarija na svetu. 20:29
Vesti SIŠLA JE SA SPRATA DA SA MUŽEM GLEDA FILM U DNEVNOJ SOBI: Posle 20 minuta na kauču je otkrila STRAŠNU istinu! 13:07
Psihologija TAMARA JE UZELA PIŠTOLJ, UPERILA GA U SRCE I POVUKLA OBARAČ! Tvrdi da je otišla direktno u pakao - kad je otvorila oči doktori su se skamenili zbog onog što je VIDELA! 12:01
Zanimljivosti ŽENA MAČKA NEPOSREDNO PRE SMRTI OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ MLADOSTI: Mnogi ne znaju kakva je prirodna lepotica bila pre svih operacija, koje je negirala! (FOTO) 22:03
Vesti JA SAM DIREKTORKA POGREBNE OPREME - ovo su NAJBIZARNIJI zahtevi mušterija: Plesala sam na sahranama i nosila kostime! 19:15
Odrasli STIGLA JE KUĆI NA BOŽIĆ I DOZIVALA MUŽA - a onda je čula JEZIV ZVUK: Jurili su ka njoj da bi je sprečili da vidi tragediju 17:10
Vesti LEGLI SU ZAJEDNO I ČULI JEZIVE ZVUKE - nešto im se približavalo: Ono što se desilo je usnimljeno, prizor ledi krv u žilama 22:25
Odrasli PREMINULA MAJKA PETORO DECE DAN NAKON POROĐAJA: Doktori je pustili da iskrvari, ona ih molila jedno 19:30