Odrasli SRUČILA SE PRED SVIMA NA ROŠTILJU - tvrdila je da je dobro, ali iste noći je preminula! Zdravoj ženi nije bilo spasa, skrhan muž sad otkriva šta joj se desilo! 23:10
Vesti IMALA JE INFARKT I PROGLASILI SU JE MRTVOM! Posle 27 minuta probudila se i tražila papir i olovku - ono što je napisala ledi krv u žilama! (VIDEO) 21:16
Zanimljivosti VESNA MILIĆ NA DAN SMRTI VOLJENOG MILORADA OBJAVILA ZAGONETNU PORUKU! Osvanula je na Božić, u 9.43, na njenom profilu, svi se pitaju kome su ove reči upućene?! (FOTO) 17:05
Zanimljivosti "ARKANA SAM VIDELA U PLEJBOJU, ZURILA SAM U TU SLIKU"! Zbog ljubavi prema njemu fatalna crnka se odlučila na jedan drastičan potez koji joj je ZAUVEK promenio život! 13:21
Odrasli DOKTOR OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA ODMAH NAKON SMRTI: Njegove reči sve su šokirale - ovo niko nije očekivao! 12:25
Vesti TVRDE DA JE UMRLA ZBOG GREŠKE LEKARA i da to ima veze sa PARACETAMOLOM: Medicinsko osoblje napravilo veliki propust, porodica skrhana od tuge! 19:20
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 16:12
Zanimljivosti LEDENA KRALJICA ELIZABETA JE SAMO JEDNOM ZAPLAKALA U JAVNOSTI: Ni smrt nekadašnje snajke princeze Dajane je nije poljuljala kao OVO 19:59
Vesti POPELA SE NA 11. SPRAT I SKOČILA - nije mogla da živi s porodičnim prokletstvom! Ali neko je imao drugačiji plan za ovu ženu! 07:50
Vesti ČLANOVIMA PORODICE JE ISPEKLA SMRTONOSNI KOLAČ ZA BOŽIĆ: Troje je preminulo, a troje se bori za život - svirepo je ubila na sveti dan, a toga nije bila ni svesna! (FOTO) 23:15
Odrasli ČUVENI KARDIOLOG MILJKO RISTIĆ PROGOVORIO O SMRTI MILORADA MILINKOVIĆA: Moglo je da se predoseti - evo koliko je sve trajalo i ko je mogao da ga spase! 12:05
Zanimljivosti MILORAD MILINKOVIĆ JE UMRO U PORTI OVE CRKVE - evo šta se dešava sa dušom kada neko premine na veliki praznik, sveštenik je sve objasnio! (FOTO) 16:45