Vesti 14 GODINA JE NEVIN LEŽAO U ZATVORU, A KADA JE IZAŠAO OSVETIO SE SVIMA: O njemu su brujali svi svetski mediji, u 89. godini umro je Hose Muhika (FOTO) 23:25
Vesti NAĐEN JE MRTAV U JEZIVOM STANJU NA PODU SPAVAĆE SOBE NAKON ŠTO JE OŽENIO DADILJU SVOJE DECE! Ubrzo je otkrivena potresna porodična tajna, u sve umešan i SVEKAR! (FOTO) 13:05
Odrasli ĆERKA POLITIČARA NAĐENA MRTVA! Znaci opake bolesti izgledaju naivno, počne kao glavobolja, a ishod može biti FATALAN! 14:45
Zanimljivosti SRPSKI GLUMAC UMRO JE SUPRUZI NA RUKAMA: U početku je mislila da se šali, ali za 10 sekundi je postao ljubičast i sve je bilo gotovo - ponavljao je da OVO oseća! 21:50
Vesti POKUŠAO SAM DA SE UBIJEM, 8 SATI JE TRAJALA BORBA ZA MOJ ŽIVOT I DUŠU: Čovek do detalja opisao šta se dešava nakon smrti onima koji dignu ruku na sebe! (VIDEO) 20:20
Vesti ORGANIZOVAO JE SOPSTVENU "SAHRANU" ZA ŽIVOTA: Za ovo je imao jeziv razlog - njegove reči će vas naterati da se zamislite! 20:01
Strast DA LI MOŽE DA SE UMRE TOKOM INTIMNOG ODNOSA? Ova kategorija je u najvećem riziku - jedan podatak posebno šokira! 21:40
Vesti VOLELA JE JEDNOG OD NAJVEĆIH MONSTRUMA U ISTORIJI: Iako je mogla da bude slobodna, rešila je da ga prati i u smrti, skončala je na jeziv način, njeno telo danima je bilo izloženo na mostu! 20:25
Zanimljivosti SRCEPARAJUĆE - OVAKO JE GOVORILA POZNATA VODITELJKA DANIELA koja je izgubila bitku s opakim rakom! "Uvek sam sve radila naopako, prolazim kroz nešto mnogo teško"! 15:55
Odrasli OVO SU SIMPTOMI RAKA OD KOG JE UMRLA POZNATA VODITELJKA GRAND TELEVIZIJE! Godinu dana se herojski borila, lekari upozoravaju: Jedan znak je posebno neprijatan noću! 08:31
Zanimljivosti MAJKA NIJE HTELA DA PRODA STAN ZA MOJE LEČENJE - planirala je ko će da čuva dete kada preminem! Potresni detalji o životu Isidore Bjelice: Dok sam bila na hemoterapiji, ona je letovala! 08:02
Odrasli POZNATA BALKANSKA MANEKENKA PREMINULA U 27. GODINI - teška bolest uzela lepu Lusi: Simptomi mogu da zavaraju, ako sledeće primetite, HITNO na pregled 15:20