Strast KADA SU MI POKAZALI DETE POSLE POROĐAJA, PREBLEDEO SAM OD STRAHA: Muškarac saznao šokantne vesti o sinu, pomenuo se i novac! (FOTO) 21:00
Zanimljivosti ŠTA NIJE U REDU SA OVOM FOTOGRAFIJOM? Atraktivna plavuša bujnog poprsja pozirala na Ibici i izazvala salve komentara! (FOTO) 13:01
Roditeljstvo REAKCIJA OVOG DEČAKA KADA JE PRVI PUT UGLEDAO SVOJU SEKU TERA SUZE NA OČI! Nikoga ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO) 20:01
Roditeljstvo OBOJE SMO TAMNE KOSE I OČIJU I OČEKIVALI SMO DA I NAŠE DETE BUDE TAKVO, ali kada je napunilo godinu dana usledio je šok! Kako je ovo moguće? (VIDEO) 12:05
Roditeljstvo KADA ODBITI BEBU OD DOJKE? Iako mnogi smatraju da je to samo majčin izbor, istraživanja pokazuju drugačije 11:54
Dete BEBA ROĐENA SA OTEČENIM STOMAKOM, MISLILI SU DA IMA TUMOR A ONDA OTKRILI ŠOKANTNU STVAR! Ono što su lekari našli u njenom telu potpuno ih je zaprepastilo! (FOTO) 18:20
Dete OSTAVILA SAM BEBU DA SPAVA SAMA U KOLICIMA NA ULICI: Ljudi mi kažu da sam luda, ali to je bolje za nju! 17:01
Roditeljstvo CEO SVET JE PRE DVE GODINE PRIČAO O "BESNOJ BEBI": Evo kako najpoznatije novorođenče sada izgleda, ljudi su šokirani! (FOTO) 12:05
Roditeljstvo Otišla je u bolnicu zbog napada slepog creva, a PORODILA SE POSLE 15 MINUTA! Ona je jedna od milion, evo šta joj se dogodilo! (VIDEO) 11:01
Zanimljivosti GDE JE SADA TA BEBA? Snimak pokojne princeze Dajane isplivao u javnost, svi govore o detetu u njenom naručju! 10:01
Roditeljstvo KAKO KOFEIN TOKOM TRUDNOĆE UTIČE NA RAZVOJ DECE: Zaboravite na omiljeni napitak do porođaja, savetuju stručnjaci! 16:01