Roditeljstvo DA LI ZNATE ŠTA JE NUB TESTIRANJE? Navodno precizno pogađa da li trudnica nosi dečaka ili devojčicu već u 12. nedelji trudnoće! 13:01
Roditeljstvo S NESTRPLJENJEM SU ČEKALI DA SAZNAJU POL BEBE, A ONDA JE BALON PROBUŠEN: Otac je u agoniji počeo da urla, lomi sve pred sobom i pesniči poklone! (FOTO VIDEO) 16:01
Roditeljstvo DEVOJKA SA KRILIMA SPREMNA ZA DOLAZAK BEBE: Ovi snimci Dejane Bačko nateraće vam suze na oči (VIDEO) 12:00
Strast DOBILI SMO DETE I VIŠE NIŠTA NIJE BILO ISTO: Svake noći kad muž i ja imamo odnose on uradi jednu te istu stvar koja me izluđuje! 21:01
Roditeljstvo ŠOK I NEVERICA: "Progovorila" beba stara samo 10 nedelja, a reakcija roditelja je urnebesna! (VIDEO) 07:15
VIP saveti ISHRANA ANE IVANOVIĆ U TRUDNOĆI: Ove namirnice su neizostavne u svakom obroku poznate trudnice (FOTO) 16:30
Odrasli TINEJDŽERKA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Odbila je hemoterapiju kako bi uspela da rodi sina a onda su usledile užasne vesti (FOTO/VIDEO) 18:55
Ispovesti MI SMO TRANSRODNI PAR IZ INDIJE: Proces promene pola oboje smo prekinuli kada smo poželeli bebu, porodica nas se odrekla(FOTO/VIDEO) 07:10
Roditeljstvo OSTAVILI SU BEBU NA TRENUTAK SA DEKOM a kada su se vratili nisu mogli da veruju šta su zatekli! (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo MAJKA JE DIZALA TEGOVE TOKOM ČITAVE TRUDNOĆE: Lekari umalo nisu pali u nesvest kad su izvadili bebu, tako nešto nikad nisu videli (FOTO/VIDEO) 13:05
Ispovesti BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO) 10:01
Roditeljstvo ISTEKLO MI JE PORODILJSKO I MORALA SAM DA SE VRATIM NA POSAO: Majka mi je na pitanje da pričuva dete dala odgovor koji me je zapanjio! 19:01