Roditeljstvo UNELI SU BEBU U KUĆU, A REAKCIJA PSA IH JE TOTALNO ZAPREPASTILA: Ovaj snimak osvojio je svet! (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 17:01
Zanimljivosti MILICA MANDIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POLU BEBE: Evo šta je poručila trofejna sportiskinja koja će početkom proleća postati majka (VIDEO) 14:00
Roditeljstvo MAJČINSTVO JE PREVARA, MRZIM SVE OVO: Niki je nedavno dobila bebu, a njeno priznanje izazvalo je lavinu reakcija (VIDEO) 08:10
Ispovesti U TAJNOJ SAM VEZI S OŽENJENIM VEĆ DVE GODINE, ALI ON OD MENE SAD TRAŽI NEMOGUĆU STVAR: Na Fejsbuku sam otkrila nešto što me je slomilo! 08:05
Zanimljivosti DEVOJKA SA KRILIMA ČIJA JE PRIČA INSPIRISALA SRBIJU: Dejana će posle Božića dobiti svoj najveći dar! 16:05
Roditeljstvo POKAZALA JE KAKO JE SUPRUGU OTKRILA DA JE TRUDNA I ZGROZILA LJUDE: Da li je on uopšte svestan šta mu je uradila? (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo BEBA JE VIDELA MAMU PO PRVI PUT U ŽIVOTU I NASTUPIO JE TAJAC: Ovaj snimak pogledalo je 26 miliona gledalaca i plakalo u isti glas! (VIDEO) 21:01
Zanimljivosti ILDA ŠAULIĆ U 2023. ŽELI JOŠ JEDNU BEBU, ali je priznala šta je sada najviše boli i zbog čega joj ćerka pati! (VIDEO) 10:01
Dete KADA SE RODILA OVA BEBA KONSTATOVANO JE SAMO DA IMA MNOGO KOSE: Niko nije obratio pažnju na to zašto ona ne ispušta glas, usledio je šok! (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo DOKTORI SU JOJ REKLI DA JOJ JE BEBA UMRLA U STOMAKU, ALI MAJČINSKI INSTINKT JE GOVORIO DRUGO! Priča ove žene dira pravo u srce: On je moje božićno čudo! 14:37
Roditeljstvo DRUGARICA JOJ JE PRUŽILA BEBU, A ONA JE VRISNULA I BRIZNULA PLAČ: Stvar koju joj je saopštila dirnula ju je do srži! (VIDEO) 16:01