Roditeljstvo "ZATRUDNELA SAM SA 14 GODINA I BILO JE UŽASNO": Pre punoletstva rodila dvoje dece, ovako su reagovali njeni roditelji (VIDEO) 13:17
Strast SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA PA ZAVRŠILA NA TERAPIJI: "Za mene je to bio prioritet" (FOTO) 21:00
Ispovesti "SVEKRVA SE STALNO ŽALI DA JE UMORNA, A ODBIJA SVAKU VRSTU POMOĆI": Očajna snaja traži savet na internetu 17:50
Zanimljivosti GLUMICU UHODE, UGROŽENO JOJ JE ZDRAVLJE ZBOG NAPUŠTANJA KULTA: Lijina potresna ispovest pokrenula je brojna pitanja 16:35
Zanimljivosti "DOKTORKA MI JE REKLA DA NEMA LEKA": Jelena Jovičić progovorila o saznanju da boluje od autoimunog oboljenja, tada joj se promenio život 18:51
Odrasli MISLILA JE DA IMA PREHLADU, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU DIJAGNOZU: "Izgubila sam apetit, stalno sam osećala umor" 17:30
Ispovesti NIŠTA NIJE SLUTILO NA SUZE: Mlada je briznula u plač kad je videla nemilu scenu na sopstvenoj svadbi! (FOTO) 19:15
Odrasli MAJKL DŽEJ FOKS 33 GODINE BOLUJE OD PARKINSONA: „Prvo je počela da mi se trese ruka, lekari su mi rekli da ću umreti mlad“ (FOTO) 10:30
Zanimljivosti "UMORNA SAM, ISCRPLJENA, U NEKOM IŠČEKIVANJU I STRAHU": Emotivna ispovest voditeljke Vesne Damjanić na koju niko nije ostao imun 07:05
Ispovesti ZATEKLA JE DEČKA KAKO GA MAJKA KUPA: "U kom svetu je to normalno, bila sam šokirana" (VIDEO) 17:40
Ispovesti PREVARA DEČKA JU JE TOTALNO SLOMILA: Ipak, rešila je da mu pruži drugu šansu, evo i zašto 20:00
Strast LANA PROGOVORILA O MENTALNIM PROBLEMIMA ZBOG INDUSTRIJE ZA ODRASLE: Ovo je najgnusnija scena koju je snimila i tada je sve napustila 20:30