Zanimljivosti UDATA GLUMICA JE DOŽIVELA VRHUNAC NA SNIMANJU SA KOLEGOM - pa se ovako branila: Zaveo je 29 godina mlađi, na intimne scene svi crvene 22:20
Ispovesti SPAVALA SAM SA 10.000 MUŠKARACA I ZNAM ŠTA ŽELE U KREVETU! Jednostavnije je nego što mislite! 21:40
Ispovesti IMAM FETIŠ KOJI NE SMEM DA IZGOVORIM NAGLAS: To bi mi upropastilo brak, ni sama ne verujem da to želim da uradim 23:40
Dete DEVOJČICA JE POSLE OPERACIJE KRAJNIKA JEDVA PREŽIVELA - Kad je konačno izašla iz bolnice, okrenula se ka majci i rekla nešto što ledi krv u žilama! (FOTO) 10:30
Ispovesti MOJ DEČKO JE ČUVAO OGROMNU TAJNU ČAK ČETIRI GODINE: Ono što je rekao uništilo nam je život zauvek 23:20
Vesti POLICAJAC JOJ NAREDIO DA PODIGNE HAUBU - a nije imao pojma da ga ona slika: Ono što je usledilo, IZBACIĆE VAS IZ CIPELA (VIDEO) 11:50
Ispovesti MOJA BUDUĆA ŽENA JE PRE VENČANJA IMALA NAJBIZARNIJI ZAHTEV KOJI SAM IKAD ČUO: Spomenula mi je drugog muškarca i rok od mesec dana! 22:45
Vesti ADRIJAN JE BIO TEŠKO BOLESTAN, NIJE SAM MOGAO NI DA JEDE, TRPEO JE NESNOSNE BOLOVE: Majka ga je odvela u crkvu i nekoliko sati kasnije usledilo je nešto zbog čega su lekari zanemeli! 19:01
Vesti ONA JE 10 GODINA RADILA NA BRODU, A SADA JE OTKRILA ŠTA SE SVE TAMO DEŠAVA: Evo šta zaposleni rade s kolegama u kabinama, gde uvek spava više ljudi! 13:05
Ispovesti ČULA SAM ZVUKOVE IZ SOBE - izašao je moj muž sa prijateljem: Imali su ugrize po telu, pravdali su se, a onda je stigla ŠOK istina! 00:02
Ispovesti BILA SAM PRESTRAVLJENA KADA SAM VIDELA SA KIM SE MOJ MUŽ VIĐA - a onda sam rekla da razumem! Kažu da sam luda što to prihvatam! 23:45
Zanimljivosti ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI O ŽIVOTU ČUVENE GLUMICE - iza anđeoskog lika i glasa krilo se nešto jezivo! Zlostavljala ju je majka, ali i šefovi, telo joj je nađeno u užasnom stanju! 10:40