Ispovesti "DEČKO ME VOLI, ALI ME NJEGOVA PORODICA MRZI": Ispovest buduće mlade koja i pre venčanja strahuje od razvoda 19:00
Telo " SVI MISLE DA NISAM INTELIGENTNA JER SAM PLAVUŠA": Godinama nije mogla da nađe dečka zbog svog atraktivnog izgleda 17:40
Zanimljivosti "TATA I JA SMO DELILI DROGU": Glumica je bila u kandžama narkotika, brat joj je preminuo predoziran heroinom (FOTO) 17:01
Ispovesti NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom" 20:25
Ispovesti "SPAVALA SAM SA POLUBRATOM, A DA NISAM NI ZNALA": Viktorija je otkrila surovu prevaru doktora zbog koje će imati traume za ceo život 18:21
Roditeljstvo RODILA JE DVOJE DECE ZA 6 MESECI: Lekari šokirani ovi slučajem, Džesika tvrdi da je ostala trudna tokom trudnoće (VIDEO) 14:00
Telo URADIO JE TETOVAŽU NA ARAPSKOM JEZIKU, A ONDA SAZNAO NJENO ZNAČENJE: Kada je otkrio šta mu piše na telu, mislio je da se neko opasno našalio! 08:30
Zanimljivosti SONJA JE GODINAMA POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA: Sada je progovorila o detaljima borbe, a put nije bio nimalo lak (FOTO) 19:21
Ispovesti ŠEF JOJ JE TRAŽIO DA GA MASIRA I PUŠTAO JOJ FILMOVE ZA ODRASLE: Zbog stresa je završila na bolovanju, a onda mu je sve naplatila 18:40
Brak i veze OTIŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Ono što joj je zatražio potpuno je ostavilo u šoku, nije bila spremna na ovu ponudu 20:02
Brak i veze "MUŽ ME JE VARAO SA KOMŠINICOM, PA SMO SE PRESELILI": Ubrzo je usledilo neprijatno iznenađenje (FOTO) 20:00
Ispovesti "SNAJA MI DOZVOLJAVA DA VIĐAM UNUČE SAMO AKO JOJ SREĐUJEM KUĆU": Ispovest ponižene svekrve i bake podelila korisnike Interneta 19:00